Жіночий гороскоп на тиждень 8-14 серпня: Тільцям - небезпека, Левам - щаслива випадковість, Козерогам - вороги

6 серпня 2022, 02:04оновлено 9 серпня 2022, 17:35
Кому з знаків не варто упускати можливість зустріти свою другу половинку, а хто може вирушати за покупками.
Гороскоп на наступний тиждень
Гороскоп на тиждень для жінок / ua.depositphotos.com/

Гороскоп на тиждень для жінок кому не варто приймати дрібниці за погані прикмети, хто зможе завоювати увагу важливої людини, а кому посміхнеться грошова удача.

Про те, хто з представників зодіакального кола в кінці літа зможе зміцнити своє фінансове становище і втілити задумане в життя, читайте в матеріалі: Гороскоп на серпень 2022 для всіх знаків зодіаку: Тільцям - знаки долі, Левам - переїзд, Стрільцям - підступи суперників.

Гороскоп на тиждень - Овен

На цьому тижні настає час, коли Овни можуть проявити свої лідерські якості і сильні сторони. Однак в прагненні досягти більшого ви ризикуєте звалити на свої плечі занадто важкий вантаж зобов'язань. Не потрібно будувати грандіозних планів, беріться за виконання посильних завдань. Примхлива Венера може сплутати вам всі карти.

Гороскоп на тиждень - Тілець

Цей тиждень буде для Тільців непередбачуваним. Сприятливо доводити до кінця розпочате раніше або ті справи, до яких не доходили руки. З новими починаннями краще почекати. Проявляйте обережність, адже позитивні дні можуть різко змінитися небезпечними. Ситуація в справах любовних повністю залежить від волі випадку, тому не варто квапити події, просто спостерігайте за розвитком подій.

читайте такожМолодик в серпні 2022: що допоможе залучити удачу і благополуччя

Гороскоп на тиждень - Близнюки

Близнюкам в цьому періоді зірки обіцяють удачу як в професійній сфері, так і в рішенні грошових питань. Довгострокове планування допоможе наблизити вас до намічених цілей і чітко побачити шляхи досягнення бажаного. Вдалими будуть і покупки, ви зможете "нарватися" на непогані знижки. В особистих відносинах постарайтеся проявляти більше уваги близьким людям, егоїзм і зацикленість на власних інтересах може привести до розбіжностей.

Гороскоп на тиждень - Рак

Розташування планет може посилити чутливість і емоційність Раків. Сентиментальний настрій позначиться на продуктивності роботи. Ви більше сконцентровані на внутрішньому світі і приймаєте близько до серця будь-яку дрібницю. Не варто в кожній дрібниці виглядати погану прикмету або знаки долі, відганяйте від себе геть негативні думки. Відволіктися найкраще допоможуть домашня робота і проведення часу в колі близьких людей.

Гороскоп на тиждень - Лев

На самому початку тижня Левам варто очікувати хороших новин. Прийшов час рішучих дій, як у професійній, так і в любовній сферах. Ви зможете привернути увагу об'єкта давньої симпатії або познайомитися з людиною, яка зіграє важливу роль в житті. Удача посміхнеться тим, хто чітко знає, чого хоче і визначився з пріоритетами. Кінець тижня відзначиться низкою щасливих випадковостей.

Гороскоп на тиждень - Діва

На цьому тижні Діви зможуть домогтися успіху в будь-якій важливій для них сфері. Сприятливий період для укладення угод і ділового спілкування. У гонитві за успіхом важливо вчасно зупинитися і задуматися, чи не йдете ви по головах, заради досягнення мети. Чесність і прихильність принципам допоможуть вам отримати бажане і не зіпсувати карму. В особистих відносинах не варто поспішати, ризикуєте напоротися на людей, які можуть заподіяти душевний біль.

читайте такожГороскоп на вересень 2022: Близнюкам - розставання, Терезам - великий куш, Козерогам - знаки долі

Гороскоп на тиждень - Терези

Цей тиждень може принести Терезам не найприємніші повороти подій. Однак загострювати увагу на них не варто, тому що вони з лишком окупляться приємними моментами. Люди творчого складу характеру можуть відчути натхнення в кінці тижня. Займіться улюбленою справою, ви зможете розкрити в собі нові грані. Активність у всіх життєвих сферах принесе хороші результати.

Гороскоп на тиждень - Скорпіон

Скорпіонам на цьому тижні варто приділити увагу звичним речам, які зазвичай не помічаються. Придивіться до здоров'я, прислухайтеся до сигналів організму, наведіть порядок в шафі або кухонних ящиках. Це допоможе залучити позитивну енергію. Відправляйтеся за покупками, саме час оновити гардероб. І в новій сукні вирушайте на побачення, це період флірту, романтики і нових цікавих знайомств.

Гороскоп на тиждень - Стрілець

Енергія Венери поступово знижується, що дає зелене світло амбітним представницям вогняного знака реалізувати свої професійні прагнення. Однак для тих, хто хоче зустріти свою другу половинку цей тиждень може бути не найвдалішим. Вам допоможе здоровий егоїзм, не варто жертвувати власними інтересами на догоду іншим, там можна злякати удачу.

читайте такожВеликі неприємності і підступи ворогів: 2 знаки зодіаку чекають випробування до кінця 2022 року

Гороскоп на тиждень - Козеріг

Цей тиждень буде непростим часом для Козерогів. У першій половині емоційна нестриманість "допоможе" вам нажити ворогів або обернеться серйозними проблемами. Ближче до кінця тижня з'явиться можливість виправити старі помилки і переграти ситуацію на свою користь. Ви зможете розпрощатися з негативними думками, які відвідували вас деякий час і відчуєте полегшення, знайшовши гармонію душі.

читайте такожМісячний календар на вересень 2022: найкращі і найнебезпечніші дні місяця

Гороскоп на тиждень - Водолій

На цьому тижні Водоліям варто розпрощатися з вантажем минулого, будь то похмурі думки, відносини, які не приносять задоволення або зв'язку, які себе зжили. Придивіться до свого оточення, можливо, людина, яку ви вважали близькою, розпускає плітки за вашою спиною. Дні, які можуть принести удачу – це субота і неділя.

Гороскоп на тиждень - Риби

Цей тиждень обіцяє Рибам приємні зміни. Проявляючи активність, ви зможете домогтися найкращих результатів. Не виключені поїздки, які принесуть масу позитивних емоцій. Зараз варто доводити важливі справи, нічого не відкладаючи на потім. Не варто опускати руки перед труднощами, рішучість допоможе вам втілити бажане в реальність.

Читайте також:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти