Жіночий гороскоп на тиждень з 28 листопада по 4 грудня: Тельцям - лікування, а Рибам - духовність

28 листопада 2022, 19:00
Астропрогноз для жінок на тиждень розповість, кому варто зайнятися собою, а кому доведеться присвятити час іншим.
Жіночий гороскоп на 28 листопада-4 грудня 2022
Жіночий гороскоп на 28 листопада-4 грудня 2022 / Фото ua.depositphotos.com

Рух планет і небесних світил безпосередньо впливає на життя людини. Особливо сильно цей вплив відчувають жінки. Щоб залишатися успішною, щасливою і самодостатньою Главред пропонує ознайомитися з жіночим гороскопом на тиждень 28 листопада-4 грудня 2022 для всіх знаків Зодіаку.

Цей тиждень пройде успішно для багатьох прекрасних представниць зодіакального кола. Причиною тому вихід Юпітера із зони ретроградності. У багатьох настане час для зміни цінностей, виходу з жорстких рамок. На перший план вийде бажання рухатися вперед і розвиватися. Також настає сприятливий час для зміни життя на краще.

Жіночий гороскоп на тиждень - Овен

Тиждень пройде під знаком романтичного настрою і різноманітних ідей. Сприятливий час для побудови нових планів. Можна мріяти і боротися зі страхами. Гороскоп на тиждень для жінок Овнів радить зайнятися фінансовими питаннями. На шляху буде маса труднощів, але в результаті ви отримаєте бажаний прибуток. Також на цьому тижні у представниць цього знака запанує спокій на душі, якщо вони знайдуть в собі сили побороти невпевненість.

Жіночий гороскоп на тиждень - Телець

Представницям цього знака краще зайнятися здоров'ям. Будь-які лікувальні процедури пройдуть відмінно і принесуть очікуваний ефект. Гороскоп на тиждень для жінок-Тельців рекомендує остерігатися обману і афер. Представниці цього знака можуть потрапити в неприємності через свою довірливість. Найкраще зберігати плани в таємниці від усіх. В іншому тиждень пройде гладко.

Жіночий гороскоп на тиждень - Близнюки

Представниці цього знака повинні будуть зробити над собою зусилля і позбутися ліні, апатії, які здолали їх в ці дні. Тиждень буде сприятливим для активних дій, ініціативи. Також гороскоп для жінок-Близнюків на тиждень рекомендує зайнятися собою і особистими справами. Не варто озиратися на думку інших. Також у вас буде можливість зайнятися благодійністю і допомогти тим, хто просить про допомогу. У житті можуть з'явитися старі знайомі, колишній наречений, в гості нагрянуть родичі.

Жіночий гороскоп на тиждень - Рак

Представницям цього знака Зодіаку не варто загострювати увагу на поганому. На цьому тижні важливо не опустити руки і продовжити діяти. У вас буде багато енергії, яка допоможе впоратися з тимчасовими труднощами. Гороскоп на тиждень для жінок-Раків радить продовжувати діяти, щоб отримати зліт у всіх сферах життя. Також на цьому тижні вдасться знайти своє місце в цьому житті, мотивацію для подальших звершень. В кінці тижня можна себе похвалити за досягнення незапланованою відпусткою.

Гороскоп на тиждень для жінок - Лев

У небі розгорнеться справжнє протистояння між Марсом, Венерою і Меркурієм. Розташування планет змусить жінок-Левів прислухатися до інтуїції. У вівторок і четвер потрібно бути особливо уважними, щоб почути голос шостого почуття і не пропустити важливе знання, що дозволяє скласти окремі події в єдине ціле. У ці дні гороскоп на тиждень 28 листопада-4 грудня 2022 року для жінок-Львів радить не слухати поради, а йти за інтуїцією. Завдяки цьому у вас буде успіх, удача і особисте щастя.

Жіночий гороскоп на тиждень - Діва

Представниці цього знака зможуть перезавантажитися в ці дні, що призведе до позитивних змін. Однак гороскоп на тиждень для жінок-Дів радить поберегти себе, щоб не отримати проблеми зі здоров'ям. Потрібно уникати перенапруги фізичного і нервового, частіше відпочивати. Цей тиждень обіцяє Дівам велику кількість різних подій. Щоб зберегти здоров'я потрібно знизити рівень вимог до себе і оточуючих.

Жіночий гороскоп на тиждень - Терези

Представниці цього знака на цьому тижні зможуть подолати чотири щаблі і прийти від образи до мудрості. Особливу роль зіграє аспект Венери до Марса, який припаде на 1 грудня. Цей момент відкриє можливості для флірту, зав'язування відносин, спілкування з сім'єю, відпочинку. Гороскоп на тиждень для жінок-Терезів обіцяє сприятливий період для пошуку свого місця, нових захоплень. В особистому житті також очікуються зміни.

Жіночий гороскоп на тиждень - Скорпіон

Представниці цієї статі на цьому тижні будуть відмінними мамами. Їм вдаватиметься виховання дітей. Також вдасться поліпшити свій настрій. Гороскоп на тиждень для жінок-Скорпіонів радить уникати спілкування з токсичними людьми. Також вам потрібно зайнятися справами, які довго відкладалися на потім. Також важливо звернути увагу на свій внутрішній світ.

Жіночий гороскоп на тиждень - Стрілець

Представницям цього знака Меркурій подарує сильну інтуїцію, що дозволить знайти відповіді на більшість питань. Сімейним Стрільцям доведеться багато енергії витратити на другу половинку і дітей. А ось сил на себе і своє здоров'я вже не вистачить. Тому жіночий гороскоп на тиждень 28 листопада-4 грудня для Стрільців пропонує зосередитися на найважливішому.

Жіночий гороскоп на тиждень - Козеріг

Прекрасні представниці цього знаку зможуть сміливо вийти із зони комфорту. Вплив головних планет закрутить голову, тому варто бути обережніше, так як нові знайомства можуть перерости в роман. Поки з цим потрібно почекати, так як від вас можуть щось приховувати. Гороскоп на тиждень для жінок-Козерогів рекомендує приділити час коханій людині.

Жіночий гороскоп на тиждень - Водолій

Тиждень обіцяє бути дуже насиченим - справи і турботи будуть сипатися, як з рогу достатку. Однак не обійдеться без нових проблем на роботі. Гороскоп на тиждень для жінок-Водоліїв радить бути обережніше і перевіряти всю інформацію, яку вони отримують із зовні. Вас можуть обдурити або приховати щось важливе. Якщо з'ясується брехня, не варто починати з'ясовувати стосунки. Помста і негативні емоції можуть позначитися на вас.

Жіночий гороскоп на тиждень - Риби

Представниць цього знака очікує дуже плідний тиждень. Завдяки впливу Юпітера Рибам вдасться побороти ревнощі, страх, тривогу. Гороскоп на тиждень для жінок Риб радить не опускати руки і продовжувати боротися за краще майбутнє. Щоб позбутися від негативних емоцій можна використовувати духовні практики медитації, мантри, читання духовної та філософської літератури. Негативні думки можуть відлякати удачу. Зараз важливо увійти в зиму з чистими помислами.

Що варто враховувати читачеві

Цей матеріал-ознайомчого характеру, його не слід сприймати як вказівку до дії або абсолютну істину. Астрологія, ворожіння, екстрасенсорика, тарологія, мольфарство, феншуй і нумерологія не є академічними науками, їх положення і твердження не можна перевірити або підтвердити науковими методами. Це ж стосується різних тестів, характеристики людини по імені і подібного. Крім того, прогнози і гороскопи не завжди збуваються, а збіги можуть бути випадковими.

Вам буде цікаво:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти