Життя зміниться: що означає номер квартири і як вибрати щасливий ключик

9 травня 2023, 13:31
Своєю енергією володіють навіть цифри. Номер квартири впливає на нашу долю. Тому потрібно правильно вибрати номер свого житла.
Нумерологія, ключ
Як вибрати щасливий номер квартири / Колаж: Главред, фото: ua.depositphotos.com

У нашому житті все взаємопов'язано. Навіть звичайні числа роблять свій внесок у долю людини. Кожна цифри має свою енергію і таємне значення.

На всі ваші життєві сфери може впливати навіть номер вашого будинку, квартири або поверху, на якому ви живете.

Китайці вважають, що цифри на дверях або будинку можуть відкрити шлях до енергії, вплинути на атмосферу в будинку, на фінансове становище людини і навіть на сімейні стосунки в будинку.

відео дня

Якщо вибрати правильний номер свого житла, то це допоможе знайти спокій, здоров'я, життєві сили і благополуччя.

Як розрахувати вдалий номер квартири

Вам необхідно скласти разом номер вашого будинку, під'їзду, поверху і квартири. Якщо ви живете в приватному будинку, то можна використовувати лише номер будинку, а номер квартири буде дорівнює 0.

Таким чином, якщо ви живете в 53-му будинку, у 2-му під'їзді, на 6-му поверсі в квартирі номер 59, то у вас повинно вийти число 532659. З цими цифрами необхідно виконати наступну дію:

5+3+2+6+5+9=30

3+0=3

Таким чином трійка буде вважатися вашим нумерологічним кодом.

Зверніть увагу, якщо номер вашого будинку пишеться через дріб, його потрібно записувати без дробу: 63/1 - 631.

Якщо в номері вашого будинку використовуються літери, їх потрібно буде додати в обчислення під однією з цифр:

  • 1 - а, і, з;
  • 2 - б, т;
  • 3 - в, к, у;
  • 4 - г, л, ф, е;
  • 5 - д, м, х, ю;
  • 6 - е, н, ц, я;
  • 7 - о, ч;
  • 8 - ж, п, ш;
  • 9 - з, р, щ.

Таким чином вам потрібно буде записати будинок 86Б, як 862, тому що Б знаходиться під цифрою 2.

номер квартири
Що значить номер квартири / фото ua.depositphotos.com

Що означає кількість цифр в номері квартири

Якщо в номері вашої квартири один символ, це означає, що у Вашому житті занадто багато проблем. Однак вони не обтяжують вас, адже їх вдається вирішити дуже швидко і без зайвої суєти. Ці проблеми практично не впливають на Вашу сім'ю. У важкий момент Ваші близькі завжди приходять на допомогу.

У разі, якщо в номері два символи, це може означати, що у вашій квартирі досить нейтральна енергетика. Поки ви робите все для затишку у вашому домі, у вас все йде рівно. Ще краще ваше життя буде, якщо ви почнете думати про наслідки своїх вчинків.

Три символи у номері квартири можуть говорити про те, що ваш емоційний стан дуже залежить від відносин з оточуючими і близькими людьми. Якщо ви сваритеся з рідною людиною, то у вашому домі не може панувати мир і спокій. Хороша атмосфера настає лише тоді, коли ви в хороших відносинах зі своїми рідними.

Що означає номер квартири

Завдяки такій практиці як фен-шуй можна визначити для себе найщасливіші номери квартир і будинків, які будуть сприятливо впливати саме на Вас і на Вашу сім'ю.

Як же вибрати щасливий номер квартири, щоб він підходив саме вам. В цьому випадку вам знадобитися нумерологический код. Зараз ви дізнаєтеся все про те, що означає Та чи інша цифра і кому вона підходить.

1 - квартира з таким нумерологічним кодом підходить творчим людям, які люблять привертати увагу оточуючих: художники, артисти, письменники.

2 - відмінний варіант для людей, які працюють в сфері харчування або з маленькими дітьми. Також це підійде музикантам.

3 - якщо ви людина, яка не витрачає багато часу на прийняття рішень, то цей варіант вам підійде. Якщо в цій квартирі поселяться люди, довго думають, то рішення будуть прийматися за них і вони вже не можуть ні на що вплинути.

4 - ця квартира підійде людям, які часто їздять в подорожі. Також подібний нумерологічний код не допомагатиме тим, хто вводить людей в оману.

5 - це житло стане відмінним варіантом для політиків, наукових діячів і для тих, хто здатний об'єднати людей спільною ідеєю.

6 - це квартира для людей, які люблять приймати гостей і роблять це часто. У такому житлі завжди знайдеться місце для великих компаній.

7 - якщо ви хочете освоїти нову справу або нову професію - це місце для вас.

8 - у такому місці себе будуть почувати органічно люди рідкісних професій. Тут можна влаштовувати тихі і затишні посиденьки з друзями. Також вам добре вдаватимуться нові починання і захоплення.

9 - цей номер дуже нещасливий. У такому місці може з'явитися тяга до спиртного і тютюну. Може бути відчуття присутності домовичка, адже в самий невідповідний момент речі можуть почати просто кудись зникати. Також в такій квартирі можуть бути проблеми зі сном.

Що варто враховувати читачеві

Цей матеріал-ознайомчого характеру, його не слід сприймати як вказівку до дії або абсолютну істину. Астрологія, ворожіння, екстрасенсорика, тарологія, мольфарство, феншуй і нумерологія не є академічними науками, їх положення і твердження не можна перевірити або підтвердити науковими методами. Це ж стосується різних тестів, характеристики людини по імені і подібного. Крім того, прогнози і гороскопи не завжди збуваються, а збіги можуть бути випадковими.

Вас також зацікавить:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти