Життя може змінитися в корені: чому не можна використовувати чужий гребінець

29 березня 2023, 09:45
Гребінець - предмет гігієни й краси, який є в житті практично всіх людей. Однак що він може залучити в життя - знають не всі.
Чому не можна використовувати чужу гребінець
Чому не можна використовувати чужу гребінець / колаж фото ua.depositphotos.com

Предмети, якими людина користується щодня, як правило, інтимні і належать тільки їй. Однак іноді люди грішать бажанням поділитися своїм гребінцем з близьким другом, особливо це властиво жінкам. Сьогодні поговоримо про те, чим загрожує така проста й звична дія.

Чому не можна використовувати чужий гребінець - до чого це призведе

Для початку розберемо питання здоров'я. Користуватися чужим гребінцем не зовсім правильно і безпечно. Вся справа в тому, що зубці гребінця можуть збирати на себе захворювання шкіри голови і передавати їх іншій людині. І, звичайно, найненависніше - педикульоз. Його причиною також може стати використання чужої гребінця.

Чи можна давати свою гребінець іншим людям - особливо стосується жінок

З давніх-давен не прийнято ділитися своїм гребінцем з іншими жінками. Прикмети наших предків свідчать про те, що разом з гребінцем інша жінка може насититися вашою енергією, здоров'ям і сексуальністю, а це призведе до того, що володарку гребінця можуть покинути життєві сили, жіноча енергія і здоров'я. Все це приверне в життя жінки негоди, біди і неприємні події.

відео дня

Чи можна викидати свій гребінець - як не втратити свою енергію

Як відомо, волосся зберігають дуже багато енергії людини і всі предмети, які так чи інакше з ними пов'язані - відповідно. Всі речі людини, якими вона користується регулярно є скарбом її енергії.

Вважається, що викидати свій гребінець не варто, тому що він може використовуватися для чорної магії. Якщо виникає потреба утилізувати гребінець - краще його спалити або просто відкласти і не використовувати.

Чому не можна ставити гребінець на стіл - ще одна важлива прикмета

Велика кількість людей вірять в прикмети і живуть згідно з ними. Однак мало хто знає, що з гребінцем також пов'язана ще одна прикмета - її ні за яких обставин не можна класти на стіл.

Вся справа в тому, що гребінець на столі може залучити її володарю сльози, плітки і навіть ганьбу. Також може погіршитися фінансовий стан.

Також вам може бути цікаво:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти