Знаки зодіаку, для яких зустріч 2022 року стане особливою: астролог сказав, кому бути напоготові

19 грудня 2021, 07:16
Влад Росс назвав тих, для кого новорічна ніч може стати знаковою подією, і передбачив, що саме відбудеться в ніч з 31 грудня на 1 січня.
Для трьох знаків Зодіаку зустріч 2022 року буде важливою і особливою
Астролог розповів, якому знаку зодіаку в новорічну ніч потрібно провести ритуал на фінансову удачу / ua.depositphotos.com

До зустрічі Нового року багато хто підходить відповідально і завчасно готується до цього свята, адже недарма кажуть: як Новий Рік зустрінеш, так його і проведеш. Однак якщо для когось новорічна ніч стає просто приємним проведенням часу в колі друзів і сім'ї, то для деяких людей вона перетворюється на по-справжньому знакову подію.

От і зустріч 2022 року стане особливою і вкрай важливою для представників трьох знаків зодіаку. Про це в коментарі Главреду розповів астролог Влад Росс.

Отже, три знаки, які повинні бути уважні в цю новорічну ніч, оскільки вона може принести їм доленосні події.

читайте такожГороскоп на 2022 рік для всіх знаків: Рибам можна позаздрити, а Діві - поспівчувати

Стрілець

Для Стрільця зустріч нового 2022 року може подарувати знайомство з людиною, яка з часом стане його чоловіком або дружиною. В принципі, Стрільці нерідко знаходять свою другу половину саме в новорічну ніч, і цей раз не стане винятком.

Шанси зустріти людину, з якою в майбутньому Стрілець створить сім'ю, стрімко зростуть, якщо святкувати він буде у великій компанії або навіть просто у натовпі незнайомих людей.

Козеріг

Приголомшлива ситуація в новорічну ніч буде і у Козерога. Венера в поєднанні з Плутоном і Меркурієм буде якраз у цьому знаку зодіаку. Завдяки такому розташуванню планет у новорічну ніч Козеріг зможе заманити фінансову удачу на Новий рік, якщо проведе відповідні ритуали. Наприклад, щоб залучити гроші в своє життя в 2022 році, прямо в новорічну ніч слід посадити грошове дерево.

Риби

Зустріч 2022 року буде знаковою і для Риб, тому що прямо перед святом Юпітер увійде в цей знак. На Риб чекає велике щастя і в новорічну ніч, і в наступний період. Риби повинні відірватися по повній програмі, зустрічаючи Новий рік. Якщо вони не гульнуть яскраво і незабутньо, рік не буде таким щасливим, як міг би бути. А якщо гульнуть – гроші просто посипляться на них.

Замовити персональний гороскоп у астролога Влада Росса ви можете, перейшовши за посиланням.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти