Знайомі будуть заздрити: 3 причини не викидати старі диски

30 травня 2023, 09:14
Ви будете здивовані, наскільки просто і з користю можна використовувати старі CD-диски.
Що можна зробити з двд дисків своїми руками
Що можна зробити з двд дисків своїми руками / Колаж Главред, фото: скріншот YouTube

З кожним днем все більше людей звертають увагу на можливості творчості і втілення власних ідей в реальність.

Ось чому все більшої популярності набирають вироби з дисків, які допоможуть перетворити вашу вулицю в справжній витвір мистецтва.

Дизайн для кухні

Якщо ви хочете додати трохи вишуканості в інтер'єр своєї кухні, то вироби з дисків стануть відмінним рішенням. Коробки від DVD-дисків можна використовувати для створення оригінальних і унікальних аксесуарів.

відео дня

З них можна зробити стильні і функціональні підставки для столових приладів, незвичайні підноси або навіть яскраві декоративні тарілки. Ваша кухня стане неповторною і привабливою завдяки цим унікальним деталям.

Прикраса на стіну

Вироби з дисків також можуть стати чудовою прикрасою стіни у вашому домі. Ви можете створити унікальні композиції з кольорових CD-дисків, які будуть виглядати приголомшливо на будь-якій стіні.

Вони можуть являти собою абстрактні патерни, фігури тварин або яскраві геометричні форми. Така прикраса додасть вашому будинку особливий шарм і стане точкою тяжіння для гостей.

Світильник, якого немає ні в кого

Ви можете зробити стильні мобільні або навісні прикраси, використовувати їх для створення оригінальних світильників або просто придумати щось абсолютно унікальне. Такі деталі будуть відображати вашу індивідуальність і стануть гордістю вашого будинку.

Вам може бути цікаво:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти