Зраджують раз за разом: імена чоловіків, яким не можна пробачати гріхи

22 жовтня 2022, 09:40оновлено 22 жовтня 2022, 10:10
Главред дізнався імена чоловіків, які думають лише про себе і забувають про почуття своєї другої половинки.
мужчины
Імена чоловіків, яким не можна пробачати гріхи / фото ua.depositphotos.com

Кожна жінка хоча б раз у своєму житті може зустріти чоловіка, який буде лише годувати її пустими обіцянками і постійно вибачатися за свої помилки.

Є чоловіки, які переконані, що вони можуть робити будь-що, адже вони зможуть знайти слова, щоб пояснити свої недоліки. Вони навіть можуть удавати, ніби вони засмучені через те, що завдали болю своїй другій половинці. Однак насправді вони просто знають, що їм все зійде з рук.

Виявляється, на таких чоловіків може вказати ім'я. Главред дізнався імена чоловіків, яким точно не можна вірити і пробачати гріхи.

Підступний святоша

Чоловік з ім'ям Петро переконаний, що він справжній святоша і таких, як він, не буває. Цей чоловік вважає, що він ідеальний і приманює жінок своєю чарівністю. Петро зачаровує свою обраницю компліментами та красивими залицяннями. Коли він розуміє, що дівчина на гачку, то він починає з неї вити мотузки. Він може зникнути на день, тижні, а то й місяці. Після повернення буде стверджувати, що на те були вагомі причини.

мужчины
Імена чоловіків, яким не можна пробачати гріхи / фото ua.depositphotos.com

Милий гуляка

Андрій удає, наче він білий та пухнастий - ідеальний чоловік. Але він може зрадити і навіть не буде думати про те, що це може завдати болю його коханій. Цей чоловік не любить сидіти вдома у тихій сімейній атмосфері. Він віддає перевагу гучним тусовкам, ефектним дівчатам та розвагам з друзями. Коли Андрій розуміє, що перегнув палицю і від нього ось-ось піде друга половинка, то він починає молити пробачення та стверджувати, що він в секунді зміниться. Однак насправді це лише балачки.

Самозакоханий грішник

В'ячеслав - чоловік, який не хоче бути в тіні, навіть якщо це стосується його дівчини. Він хоче, аби саме він був у центрі уваги. В'ячеслав не буде терпіти, якщо про нього забувають. Він може ображати свою кохану, зраджувати та постійно гратиме на нервах. Коли В'ячеслав розуміє, що він вже довів другу половинку і їй вже несила це все терпіти, то він перший розриває стосунки, бо боїться бути кинутим.

Невдоволений цар

Чоловік з ім'ям Степан завалює свою пасію подарунками. Він дарує їй свою увагу, ласку та турботу. Все це зникає в один момент, коли Степан розуміє, що його дівчина вже закохалась і нікуди від нього не дінеться. Тоді він починає показувати своє невдоволення і ображати кохану за кожне "не так" сказане слово. Він може навіть почати принижувати жінку, розповідаючи про те, що раніше вона була зовсім іншою і нині проблема нібито саме в ній. Та ще й цей чоловік може дозволити собі позловживати алкоголем.

Раніше Главред розповідав про те, чоловіки з якими іменами постійно ниють та скаржаться на власне життя.

Що варто враховувати читачеві

Цей матеріал - ознайомчого характеру, його не слід сприймати як вказівку до дії чи абсолютну істину. Астрологія, ворожіння, екстрасенсорика, тарологія, мольфарство, феншуй та нумерологія не є академічними науками, їхні положення та твердження не можна перевірити чи підтвердити науковими методами. Крім того, прогнози і гороскопи не завжди справджуються, а збіги можуть бути випадковими.

Вас також зацікавить:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти