Зоряний час і неймовірний успіх у всьому: 4 знаки зодіаку в серпні будуть "купатися" у вдачі

30 липня 2022, 05:50
Чотири знаки зодіаку будуть справжніми улюбленцями серпня.
Гороскоп
4 знаки зодіаку ловитимуть удачу в кожній сфері / Фото ua.depositphotos.com

Чотири представники зодіакального кола як мінімум до кінця літа будуть йти по стежці божевільного везіння і вдачі. Вони по праву можуть вважати себе щасливчиками серпня-2022.

Про це ексклюзивно для Главреда розповів відомий астролог Влад Росс в гороскопі, який він склав для всіх знаків зодіаку.

Лев

Левам в серпні-2022 буде фартити. Вони зможуть реалізувати особисті плани і домогтися кар'єрного зростання. На шляху у Левів можуть виявитися складні цілі, але вони цілком можуть збутися. У цьому Левам допоможуть прагнення і старанна робота. Але швидкі рішення вигоди не принесуть для представників цього знака зодіаку.

У середині серпня на Львів посиплеться найбільше удач, нових ідей, сил і досягнень. Саме цей час буде відмінним для вирішення найскладніших робочих завдань. Леви зуміють здивувати оточуючих своїми талантами і успіхами. Успіх матимуть презентації кліпів, реклами, інформаційний бізнес, громадські заходи.

Однак в серпні Леви можуть зіткнутися також і з серйозними ризиками. У першій половині місяця на роботі можливі аврали, невдоволення з боку начальства. Щоб знизити стрес, астролог рекомендує Левам планувати важливі завдання на перший тиждень місяця. 26-28 серпня можливі форс-мажори і різні перешкоди на шляху до поставлених цілей.

Кращим днем для введення нововведень на роботі або прийняття в своє підпорядкування нових людей буде 7 серпня.

Діва

Представники цього знака зодіаку також потрапили в список щасливчиків серпня. Діви можуть відправитися в далекі поїздки, вдалі подорожі і дізнаються багато нового і корисного для себе. У них також можливо з'явиться таємний любовний роман, яким Діви не захочуть ні з ким ділитися. Також на їх життєвому шляху може зустрітися меценат або благодійник, який буде підтримувати всі починання дів і допомагати в складні періоди життя. Ними можуть виявитися відомі люди або навіть політики, з якими представники цього знака зодіаку раніше не були знайомі.

Астролог попереджає, що на початку серпня можливі несподівані перешкоди, пов'язані з подорожжю - складнощі з документами, затримки транспорту. Більш вдалим буде другий і третій тижні серпня. В цей час Діви наповняться натхненням, новими ідеями і цілями.

Однак представники цього знака зодіаку можуть зіткнутися з проблемами у відносинх і складнощами з розумінням інших людей. Щоб уникнути стресу, астролог рекомендує намагатися обходити стороною суперечки і конфлікти, не нав'язувати оточуючим свою точку зору і менше бувати в суспільстві.

читайте такожГороскоп на завтра, 30 Липня 2022: Ракам - старі образи, Левам - заздрість ворогів, Скорпіонам - чужі таємниці

Водолій

Водоліїв можна назвати улюбленцями серпня-2022. У цьому місяці вони зі спокійною душею можуть купувати землю, нерухомість, їх чекає щастя в любові і відносинах. У серпні можливі приємні знайомства, курортний роман, а також можливість відмінно провести час. У роботі та діловому житті на Водоліїв посипляться бонуси - вигідні зв'язки, клієнти або зустрічі зі спонсором або партнером на все життя.

Однак негатив також буде присутній в житті представників цього знака зодіаку. Водолії можуть зіткнутися з недомовками, суперечками і розбіжностями з близькими людьми. Може з'явиться потреба терміново вирішувати питання з нерухомістю. Однак всі зміни будуть сприятливі.

У серпні Водолії можуть захотіти щось переробити в своєму житлі, почати ремонт, позбутися зайвого. Вже до середини місяця їх житлові умови покращаться.

У цьому місяці у представників даного знака зодіаку можуть з'явитися проблеми зі здоров'ям або складнощі з прийняттям рішень. Щоб мінімізувати стрес, краще не з'ясовувати стосунки з родичами, особливо з приводу нерухомості. Ближче до кінця місяця не варто сваритися з діловими партнерами. Водоліям необхідно менше спілкуватися з іншими людьми, якщо вони будуть відчувати всередині себе напругу або неприємні емоції.

Риби

Для Риб серпень-2022 пройде під жирним плюсом. У перші три тижні місяця представників цього знака зодіаку чекає удача в далеких поїздках і подорожах. Однак в поїздках варто бути обережніше: через зміну планів можуть бути затримки з різних причин. Також, за даними астролога, краще бути обережними на воді.

Період з 7 по 12 серпня буде не найвдалішим для початку подорожей або серйозних справ. У роботі і повсякденних справах в більшій частині місяця Риб чекає успіх. Якщо поблизу 27 серпня Риби будуть відчувати себе добре, значить вони правильно використовували енергію всього місяця.

У першій декаді місяця можливі сварки, розбіжності і непорозуміння з родичами. Риби з легкістю зможуть звести до мінімуму ці ризики, якщо будуть добре висипатися, стежити за своїм здоров'ям і не будуть перепрацьовувати.

Інші новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти