"Зірки схиляються до того, що ця падла здохне": Росс назвав дату смерті Путіна

18 лютого 2023, 04:04
Астролог Влад Росс заявив, що російський диктатор Володимир Путін не дарма боїться світлих сил.
Володимир Путін, Влад Росс
Володимир Путін, Влад Росс / скріншот, Главред

Російський диктатор Володимир Путін може померти цього року. Можливий місяць його смерті - квітень або травень.

В інтерв'ю УНІАН, астролог зазначив, що Марс увійде в будинок смерті Путіна з другої половини травня до червня, і туди ж входить Чорний Місяць - планета отруєння та іншого.

"Він (Путін - ред.) може померти після Великодня. Цього року Великдень у віруючих західного обряду буде 9 квітня, а східного - 16 квітня. Крім того, Марс увійде в будинок смерті Путіна з другої половини травня до червня, і туди ж входить Чорний Місяць - планета отруєння та іншого. Тобто зірки схиляються до того, що ця падла здохне. І є всі шанси, що він ковзани відкине або пізньою весною, або раннім літом. Максимум, що може бути потім - нам будуть показувати двійників Путіна (останній раз реальний російський диктатор показувався у Волгограді)", - заявив астролог.

відео дня

За словами Росса, російський диктатор не дарма боїться світлих сил, тому що саме в світле свято Великодня настане його кінець

"Путін - виплодок пекла, він - диявол. Навіть фізіогноміка говорить про те, що він чорт рогатий: якщо ви бачите роги у людини (коли його підсвічують, у нього лобові дуги рогаті), то це Путін. Він не дарма боїться світлих сил, тому що саме в світле свято Великодня настане його кінець. Принаймні його річний соляр говорить тільки про одне - всі показники смерті присутні", - підсумував астролог.

Що відомо про хвороби Путіна

Раніше повідомлялося, що президент Росії Володимир Путін страждає небезпечним захворюванням. Медики у нього виявили рак крові. Про це повідомили в ЗМІ з посиланням на розмову з олігархом, який має тісні зв'язки з владою РФ.

Кандидат психологічних наук Олена Рихальська заявила, що у президента Росії Володимира Путіна спостерігаються симптоми шизофренії. Психотерапевт вважає, що від глави Кремля позбудеться його ж оточення.

Як зазначив російський політолог і оглядач Валерій Соловей, стан глави Кремля з кожним днем погіршується. За його словами, у російського диктатора діагностовано рак підшлункової залози і рак простати. Путіна регулярно обколюють всілякими важкими стероїдами та інноваційними знеболюючими ін'єкціями, щоб зупинити поширення раку. Крім того, у російського диктатора діагностовано хворобу Паркінсона.

Що варто враховувати читачеві

Цей матеріал - ознайомчого характеру, його не слід сприймати як вказівку до дії або абсолютну істину. Астрологія, ворожіння, екстрасенсорика, тарологія, мольфарство, феншуй і нумерологія не є академічними науками, їх положення і твердження не можна перевірити або підтвердити науковими методами. Це ж стосується різних тестів, характеристики людини по імені і подібного. Крім того, прогнози і гороскопи не завжди збуваються, а збіги можуть бути випадковими.

Вам може бути цікаво:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти