"1 січня буде найнебезпечнішим": астролог передбачила зміни у війні в Україні

14 грудня 2022, 04:03
У перший день нового 2023 року, а також в період 10 днів до та після цієї дати варто бути дуже обережними, попереджає астролог.
Украинские военные, астролог, новый год
Астролог передбачила зміни у війні в Україні в найближчі тижні/ 128-а окрема гірсько-штурмова Закарпатська бригада, pixabay.com, ua.depositphotos.com

У грудні буде кілька сприятливих періодів для контрнаступу українських військових на фронті та звільнення територій України від окупантів.

У той же час може бути небезпека з повітря і руйнівна інформаційна кампанія. Також є загроза енергетичної і фінансової кризи. Такий прогноз на цей місяць дала астролог Ольга Медвецька.

Вона зазначає, що найнебезпечнішим буде 1 січня 2023 року, а також плюс-мінус 10 днів близько цієї дати. Тому в цей час варто бути обережними і не ігнорувати сигнали повітряної тривоги.

Також вона наголосила, що з 29 грудня Меркурій стане ретроградним, але сповільнюватися він почне ще за декілька днів до цього. Тому у період з 26 грудня до 17 січня можуть спостерігатися проблеми в комунікаціях, логістиці, доставці, з технікою і транспортом. У цей час не варто купувати транспортні засоби, зокрема і дитячий транспорт.

Раніше повідомлялося, що грудень для України буде дуже напруженим місяцем. Як зазначає астролог Яна Тимощук, окупанти спробують наступати та залякувати українців. Крім того, за її словами, в грудні існує одна вкрай небезпечна дата. Окупанти готують хитрий план на окупованих територіях та можуть влаштувати неприємності 22 грудня.

Нагадаємо, раніше астролог Влад Росс прогнозував, що до Нового року Збройні сили України зроблять великий подарунок українцям – звільнять лівий берег Херсонщини і підійдуть до Криму. Путін, коли зрозуміє, що програє війну Україні, дістане свій останній козир, вважає астролог Влад Росс.

Що варто враховувати читачеві

Цей матеріал – ознайомлювального характеру, його не слід сприймати як вказівку до дії чи абсолютну істину. Астрологія, ворожіння, екстрасенсорика, тарологія, мольфарство, феншуй та нумерологія не є академічними науками, їх положення та твердження не можна перевірити чи довести науковими методами. Це ж стосується різних тестів, характеристики людини за іменем та подібного. Крім того, прогнози та гороскопи не завжди збуваються, а збіги можуть бути випадковими.

Читайте також:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти