До Нового року ЗСУ звільнять лівобережжя Херсонщини та підійдуть впритул до Криму – астролог

3 грудня 2022, 06:27
Путін, коли зрозуміє, що програє війну Україні, дістане свій останній козир, вважає астролог Влад Росс.
Астролог Влад Росс передбачив події на фронті в грудні 2022 року
Астролог Влад Росс пояснив, чому звільнення Мелітополя стане ключовою точкою війни / Фото УНІАН

До Нового року Збройні Сили України зроблять великий подарунок українцям – звільнять лівий берег Херсонщини і підійдуть до Криму. Про це в коментарі Главреду розповів астролог Влад Росс.

За словами астролога, поблизу молодика – 22-25 грудня – для України складеться дуже сприятлива ситуація.

"Коли в 20-х числах грудня Юпітер увійде в знак Овна, відбудеться лавиноподібний обвал російського фронту на лівобережжі Херсонської області. Російська армія посиплеться на лівому березі, і це буде дуже потужний процес – просто каскадний обвал, як це відбувалося на харківському напрямку. До Нового року ЗСУ звільнить лівобережжя Херсонської області", – зазначив Влад Росс.

Тож у другій половині грудня, за прогнозом астролога, в української армії будуть всі шанси дійти до Перекопського перешийка, тобто впритул до Криму.

Також астролог вважає, що в 20-х числах грудня, коли Путін зрозуміє, що програє війну, він дістане свій останній козир.

"Його "туз у рукаві" – це застосування ядерної зброї. З одного боку, це чудово, що українська армія просувається і крок за кроком звільняє захоплені Росією території, але з іншого – за входженням наших військ до Криму, перетином ними перешийка, на жаль, може послідувати ядерний удар", – застеріг Влад Росс.

Українським військам, за словами астролога, потрібно поспішати, поки зберігається несприятливе для Росії та її військ розташування зірок.

"ЗСУ потрібно постаратися звільнити якомога більше наших територій, поки ще не розпався жорсткий квадрат Урана і Сатурна, оскільки ця комбінація завжди означає велике горе і військові невдачі для Росії. А розпадеться він у січні 2023-го", – пояснив Влад Росс.

Крім того, астролог наголосив, що найважливішою точкою в цій війні стане звільнення Мелітополя. За його словами, ця подія призведе до краху російських військ у цій війні.

"Для Росії Мелітополь стане Сталінградом або навіть Курською дугою. Після звільнення Мелітополя Україна виграє війну. Як тільки ми візьмемо Мелітополь, вузлову точку на півдні, ми розколемо російську армію на дві частини і оточимо Крим. Ситуація сприятлива, але нам треба поспішати", – наголосив Влад Росс.

Нагадаємо, раніше астролог Влад Росс розповів, яке рішення Путіна було фатальним у його війні проти України і призведе до розпаду Російської Федерації. Крім того, Влад Росс передбачив, коли Крим повернеться в Україну і на півострові знову ходитиме гривня.

Замовити персональний гороскоп у астролога Влада Росса ви можете, перейшовши за посиланням.

Що варто враховувати читачеві

Цей матеріал – ознайомчого характеру, його не слід сприймати як вказівку до дії або абсолютну істину. Астрологія, ворожіння, екстрасенсорика, тарологія, мольфарство, феншуй і нумерологія не є академічними науками, їх положення і твердження не можна перевірити або підтвердити науковими методами. Це ж стосується різних тестів, характеристики людини по імені і подібного. Крім того, прогнози і гороскопи не завжди збуваються, а збіги можуть бути випадковими.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти