У 2024-му в Криму ходитиме гривня: астролог передбачив, як і коли Росія втратить півострів

6 вересня 2022, 05:32
4141
Влад Росс вважає, що Крим – це яйце Путіна, а Кримський міст – голка зі смертю Чахлика, тому великий перелом у війні станеться після ударів по Криму і мосту.
Влад Росс, Кримський міст
Крим повернеться в Україну в 2023-2024 рр., вважає астролог Влад Росс / Колаж УНІАН , twitter.com/Krymsky_bridge

Повернення Криму під контроль України – це питання часу, чекати лишилося недовго, адже вже за рік-два в Криму знову ходитиме гривня. Про це в коментарі Главреду розповів астролог Влад Росс.

На думку астролога, вибухи, що почалися 9 серпня в Криму на військових об'єктах, докорінно змінили хід російсько-української війни на користь України.

"Справдився мій прогноз про те, що в серединну точку між затемненнями, 6-9 серпня, складеться ситуація, яка якісно розверне хід війни Росії і України. Так і сталося. Крім іншого, коли спікер Палати представників США Ненсі Пелосі відвідала Тайвань, стало очевидно, що Китай обісрався, а тому й підтримувати Путіна Піднебесна не буде", – зазначив Влад Росс.

За словами астролога, в серпні, особливо після "бавовни" в Криму, війна увійшла в інше русло.

"Стало зрозуміло, що Україна нічого не боїться. Звільнення Криму – це питання часу. Після входження Марса в Близнюки ми почнемо бомбити не тільки мости Херсона, а й Кримський міст. А Кримський міст – це голка Чахлика Невмирущого. Його яйце – це Крим, а голка – міст. Тільки-но Україна почне завдавати ударів по Кримському мосту, а вона зробить усе, щоб по ньому стало неможливо пересуватися, як і по мостах Херсона, станеться великий перелом", – запевнив Росс.

Кримський міст може бути зруйнований уже зовсім скоро, вважає астролог. За його словами, вересень для цього – хороший період.

"Марс, планета руйнування, йде по Близнюках, а Близнюки – символ мостів. От мости й почали валитися, зокрема, в Херсонській області. Така сама історія повториться і в Криму. Навіть якщо Кримський міст не буде повністю зруйнований, окремі його прольоти будуть знесені, і росіяни не зможуть ним користуватися", – уточнив Влад Росс.

При цьому астролог додав, що саме 9 серпня почався найсприятливіший період для позбавлення Путіна влади, а триватиме він до 18 вересня.

"На поєднанні Марса і Урана з вузлами долі відбудеться якісний великий перелом у війні України і РФ. Це якраз і сталося в серпні, коли в Криму почали лунати вибухи на військових об'єктах. До того ж, в акурат 9 серпня почалося "Лебедине озеро" – льодове шоу за участю Тетяни Навки, дружини Пєскова. До 18 вересня – найкращий час, щоб скинути мерзотника нинішньої епохи, покидька Російської Федерації, бункерного щура. Його пісня заспівана – він загнаний у кут і дихає на ладан", – зазначив Влад Росс.

Крим повернеться в Україну, наголосив астролог.

"Крим стане кримсько-татарською автономною республікою у складі України. У нас будуть такі супер-класні готелі в Криму, що в Анталії багатьом навіть не снилося", – вважає Росс.

Криму не вдасться уникнути війни до повернення в Україну, вважає астролог. Втім, повернеться він у результаті переговорів.

"Переговори почнуться не раніше ретроградності Марса. Поки Путін живий, швидше за все, триватиме конфронтація, в тому числі і в Криму. Тільки-но Путіна не стане, ситуація зміниться, і Крим Україні просто так віддадуть в обмін на зняття санкцій з Росії. Будь-який лідер РФ, що прийде до влади після Путіна, буде розуміти, що з Росії знімуть санкції тільки у випадку, якщо Росія поверне Крим. Це може статися буквально по одному клацанню пальців, за один день", – прогнозує Влад Росс.

Також астролог вважає, що наближається масштабний перелом у війні з Росією, і станеться він у другій половині вересня або жовтні.

"У цей час Україна піде в атаку. І вона буде масштабною, масованою, з бронетанковою технікою, літаками і тощо. Після цього всі почнуть замислюватися, що Акела не тільки промахнувся, але й обісрався, і його потрібно скидати", – додав Росс.

Крим, за прогнозом астролога, повернеться під контроль України в другій половині 2023 або в 2024 році.

"У 2024 році в Криму вже ходитиме гривня. Все повернеться. Найкраще повертати втрачене, в тому числі свої території, на ретроградному Марсі і Меркурії. Тому з 10 вересня відкриваються прекрасні можливості для цього", – резюмував Влад Росс.

Нагадаємо, раніше астролог Влад Росс розповів, як і коли буде знищено Кримський міст. За його прогнозом, міст не сам вирушить на морське дно, а потягне за собою безліч людських життів.

Замовити персональний гороскоп у астролога Влада Росса ви можете, перейшовши за посиланням.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама
Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти