Впаде сам і угробить чимало людей: астролог розповів, як буде зруйнований Кримський міст

5 липня 2022, 11:33
Нестійкість і недовговічність Кримського моста була визначена від самого початку, переконаний астролог Влад Росс.
Кримський міст буде зруйнований військовим шляхом, впевнений астролог Влад Росс
Кримський міст, за прогнозом астролога, незабаром вирушить слідом за крейсером "Москва" / Колаж УНІАН, twitter.com/Krymsky_bridge

Кримський міст, що має таке велике практичне і символічне значення для Росії, незабаром вирушить слідом за крейсером "Москва" розглядати морське дно, а, простіше кажучи, буде зруйнований. Про це в коментарі Главреду заявив астролог Влад Росс.

Астролог проаналізував дату відкриття Кримського мосту – 15 Травня 2018 року – і стверджує, що майбутнє цієї споруди було визначено вже тоді.

"Перш за все, в той день був Чорний Місяць, 29-ий сатанинський місячний день, і Марс у жорсткому квадраті до Меркурія і Урану. Це говорить про те, що міст може бути знищений військовим шляхом, в результаті ракетного удару. Тобто нестійкість і недовговічність моста показана навіть у натальной карті, розрахованій на день відкриття", – зазначив Влад Росс.

Більше того, за словами астролога, результат цієї "стройки века" РФ не сам піде на морське дно, а потягне за собою не одне людське життя.

"Чорний місяць – у поєднанні з Плутоном. Це говорить про те, що є смертельна небезпека для багатьох людей, які будуть перебувати на мосту в момент його руйнування", – підкреслив Влад Росс.

Астролог додав, що, навіть якщо Кримський міст не буде знищений одразу, то він буде пошкоджений настільки, що не зможе використовуватися.

Крім того, Влад Росс передбачив, чим саме буде зруйнований міст, що з'єднує окупований Крим із Росією.

"В України з'явилися Гарпуни. Навіть незважаючи на те, що це протикорабельні ракети, ними будуть вражатися не тільки "вишки Бойка", але ще й може бути підбитий Кримський міст. Плюс в України вже є сучасні гаубиці М-777, далекобійні знаряддя – вона зможе дістати і до моста, якщо захоче", – зазначив Росс.

читайте такожПравити і жити Путіну залишилося недовго – астролог передбачив долю президента Росії

Нагадаємо, раніше астролог Влад Росс передбачив, що білоруські війська не вплутаються у війну проти України – Лукашенко може піднести Путіну неприємний сюрприз, почавши воювати не на боці Росії, а проти неї.

Замовити персональний гороскоп у астролога Влада Росса ви можете, перейшовши за посиланням.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти