Путін підписав собі і Росії смертний вирок: астролог назвав дату початку кінця

25 жовтня 2022, 05:36
Астролог Влад Росс передрік Росії близький народний бунт, громадянську війну і розпад.
Астролог Влад Росс розповів, коли Росію охоплять бунти
Астролог передбачив смерть путінського режиму через фатальне рішення Путіна / Колаж УНІАН, Reuters, скріншот

Президент РФ Володимир Путін ухвалив фатальне рішення, яким виніс вирок не тільки власному режиму, але й Російській Федерації, оскільки прирік її на розпад. Про це в коментарі Главреду заявив астролог Влад Росс.

За словами астролога, оголошення Путіним мобілізації в Росії матиме колосальні наслідки.

"Оголосивши загальну "могілізацію", вона ж часткова мобілізація, Володимир Путін підписав собі смертний вирок, образно кажучи, пустив собі кулю в лоб. Це рішення було його спробою відтягнути свою смерть. У зв'язку з мобілізацією вона трохи відтермінується, але тепер смерть і Путіна, і його режиму неминуча", – зазначив Влад Росс.

Астролог вважає, що у Путіна до оголошення мобілізації ще був шанс піти, але залишити наступника, який би продовжив його справу, і режим би зберігся, але тепер це виключено.

"Після мобілізації російський народ знесе путінський режим – і через певний час почнеться Росія демократична. Тепер немає жодних шансів на прихід до влади в Росії сина Патрушева або кого-небудь ще з ФСБ-КДБ. Гряде страшний бунт по всій Росії", – запевнив Росс.

Однак астролог поспішив уточнити, що не потрібно плекати ілюзій – бунт у Росії почнеться не одразу.

"Все почнеться після коридору затемнень, який закінчиться 8 листопада. Поблизу цієї дати у російського народу "зірве дах", і тоді все може бути", – зазначив Влад Росс.

Астролог переконаний, що в Кремлі вибрали найбільш несприятливу дату для оголошення мобілізації – 21 вересня, а тому заплатять велику ціну за свою помилку.

"Це ж треба бути таким Сатаною, щоб ухвалити рішення про мобілізацію в день Різдва Богородиці! Путін підписав цей указ на ретроградному Меркурії, а це значить, що йому не вдасться набрати 1 мільйон 200 тисяч чоловік. Більше того, це сталося на Місяці без курсу, який вказує на те, що заплановане не відбудеться. Згадайте хоча б Мінські домовленості, які підписали Путін і Порошенко на Місяці без курсу і які так і не були виконані", – пояснив Влад Росс.

Крім того, астролог наголосив, що саме через рішення про мобілізацію Російська Федерація розвалиться.

"Пам'ятаємо 1917-й рік, революцію, розвал Російської імперії. Зараз буде те саме – і розвалиться Російська Федерація, страшна копія Радянського Союзу. Мобілізація – це смертний вирок режиму Путіна і Росії. Тепер кожен регіон РФ завдяки Путіну набирає свою армію – це все призведе не тільки до розвалу РФ, але й до громадянської війни. На руках у росіян буде багато зброї", – зазначив Росс.

За прогнозом астролога, в результаті цих процесів Західний Сибір буде в плюсі.

"Найбільше від цього виграє Ханти-Мансійський край, оскільки саме він найбільше грошей приносить у російський бюджет завдяки нафті і газу. Виграє і Ненецький автономний округ. Ненці, мансі та інші народи зможуть організувати свої незалежні краї і після цього озолотитися. Завжди говорив, що майбутнє за Західним Сибіром", – передрік Влад Росс.

Першими, на думку астролога, зі складу РФ вийдуть Дагестан і Чечня, далі їх приклад наслідують Бурятія та Якутія.

"Все розвалиться за національними ознаками. Залишиться тільки російська частина до Уралу Московської народної республіки, яка років через 10-20 буде проситися в Європу, і тоді згода Києва зможе їй допомогти", – зазначив Росс.

За прогнозом астролога, мобілізація не допоможе Росії і на полі бою, оскільки спроба Путіна закидати Україну "мобіками" розіб'ється об сучасні потужні озброєння.

"Гарматне м'ясо" пройде максимум двотижневу підготовку і буде знищено HIMARS-ами. Зараз в Україні йде війна "заліза" проти тіл, і "залізо" переможе. "Мобіки" в жаху будуть тікати з фронтів зі зброєю. А побіжать вони прямо на Рубльовку, де стануть грабувати всіх підряд. Народна помста буде страшною", – упевнений Влад Росс.

Тож астролог вважає, що потрібно чекати революції в Росії і повалення Путіна.

"Початок цих процесів помітимо в листопаді. Максимум, до якого Путін зможе всидіти, це березень. До речі, про це говорить і гороскоп Залужного – в березні Юпітер, символ успіху, зійдеться з Марсом в його гороскопі, тому можна буде очікувати повної капітуляції російських військ і повної перемоги української армії", – резюмував Влад Росс.

Нагадаємо, раніше астролог Влад Росс склав гороскоп Володимира Путіна і передбачив місяць смерті лідера РФ, а також спрогнозував, як саме його вб'ють. Втім, до того Путін може встигнути накоїти лиха – про це говорить інший прогноз Влада Росса, в якому він розповів, коли Кремль може задіяти ядерну зброю, а також назвав українські міста, яким загрожує найбільша небезпека.

Замовити персональний гороскоп у астролога Влада Росса ви можете, перейшовши за посиланням.

Що варто враховувати читачеві

Цей матеріал – ознайомчого характеру, його не слід сприймати як вказівку до дії або абсолютну істину. Астрологія, ворожіння, екстрасенсорика, тарологія, мольфарство, феншуй і нумерологія не є академічними науками, їх положення і твердження не можна перевірити або підтвердити науковими методами. Крім того, прогнози і гороскопи не завжди збуваються, а збіги можуть бути випадковими.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти