Путлер капут: астролог назвав місяць смерті Путіна і розповів, як його вб'ють

7 жовтня 2022, 15:02
Влад Росс вважає, що цього року Путін відзначає свій день народження востаннє.
Астролог передбачив смерть Путіна
Астролог Влад Росс вважає, що Путіну залишилося недовго – не проживе і року / Колаж Reuters, Главред

Астролог Влад Росс склав річний прогноз для президента РФ Володимира Путіна, який 7 жовтня відзначає свій день народження, і запевнив, що найближчий рік Путіну не пережити. Про це в коментарі Главреду розповів астролог Влад Росс.

За словами астролога, в гороскопі Путіна міститься безліч вказівок на близьке закінчення життя, причому на нього чекає насильницька смерть.

"Асцендент річного соляру Путіна відкривається 8-им домом – домом смерті. Місяць, символ життя, теж знаходиться в домі смерті. Марс, символ поранення або вбивства – в домі здоров'я. Уран, пов'язаний із поваленням, втратою влади, палацовим переворотом – у домі кар'єри. Плутон, символ руйнування – в домі здоров'я. Але найголовніше – Сонце в домі могили в гороскопі Путіна", – стверджує астролог.

Виходячи з цього астролог робить висновок, що Путіну не прожити ще рік.

"Можна однозначно сказати, що Володимир Путін цього року здохне, тварюка таки помре, загнаний у кут щур буде знищений. Я не бачу жодних можливостей у Путіна пережити цей рік. Гумова жопа точно здохне", – підкреслив Росс.

Більше того, астролог переконаний, що Путін не проживе до квітня-травня 2023 року.

"Максимум він протримається до березня, малоймовірно – до квітня. Найнебезпечніший для Путіна період, коли він може бути повалений – це листопад, поблизу місячного затемнення 8 листопада. У березні його можуть вбити. Чувак йде на той світ. Путлер капут", – зазначив Росс.

Крім того, астролог спрогнозував, як російський лідер може померти.

"Місяць у його гороскопі перебуває в Рибах, у водному знаку зодіаку, в домі смерті. Пророк Володимир Немчин сказав, що Путін піде в лабіринт, кане в безодню. Це означає, що загрозу для нього буде становити вода, тобто йому загрожує утоплення, а також можливе отруєння, наприклад, "Новачком". Швидше за все, Путін буде отруєний. Він, як і Сталін свого часу, буде мочитися в своїй слині, або у нього буде блювота після отруєння. Також він може потонути, як підводний човен "Курськ". Або він буде знаходиться в глибині свого бункера, коли в нього влучить ядерна ракета американців", – розповів Влад Росс.

Нагадаємо, раніше астролог Влад Росс розповів, що Україні не доведеться воювати за Крим – Росія, а точніше ті, хто прийде там до влади після Путіна, самі віддадуть його.

Крім того, Росс спрогнозував, чим і коли буде зруйновано Кримський міст.

Замовити персональний гороскоп у астролога Влада Росса ви можете, перейшовши за посиланням.

Що варто враховувати читачеві

Цей матеріал – ознайомчого характеру, його не слід сприймати як вказівку до дії або абсолютну істину. Астрологія, ворожіння, екстрасенсорика, тарологія, мольфарство, феншуй і нумерологія не є академічними науками, їхні положення і твердження не можна перевірити або підтвердити науковими методами. Крім того, прогнози і гороскопи не завжди збуваються, а збіги можуть бути випадковими.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти