3 лайфхаки про красу, які повинна знати кожна дівчина

12 грудня 2021, 02:40
Доглядаємо за собою правильно!
3 лайфхаки про красу, які повинна знати кожна дівчина
Б'юті-лайфхаки, які стануть в нагоді кожній дівчині / колаж Главред

Багато, навіть досвідчені дами, стикаються з деякими проблемами під час догляду за собою. Часом буває важко намалювати ідеальні стрілки або правильно нанести крем, щоб він дав максимальний результат.

Главред зібрав цінні поради, які допоможуть вам з цими труднощами впоратися.

Як малювати стрілки на очах?

Щоб провести ідеально рівну стрілку або створити гарний котяче око за допомогою тіней – необхідно наклеїти на повіку скотч, який послужить прекрасним трафаретом. Головне - робити це на чисте, знежирене обличчя без основ і баз.

відео дня

Як правильно наносити крем під очі?

Для початку очистіть шкіру та очі від макіяжу і вмийтеся, але не витирайте шкіру повік насухо — нехай вона залишиться злегка вологою. Візьміть трохи крему, розміром з насіння соняшнику, і зігрійте між пальцями.

читайте також6 грубих помилок по догляду за обличчям, які "вбивають" молодість і провокують старінняНаносите крем безіменним пальцем рухами - просувайтеся по верхній орбітальній кісточці від внутрішнього кута ока до зовнішнього. По нижній - від зовнішнього до внутрішнього.

Як правильно наносити маску для волосся?

У нескладній, на перший погляд, процедурі є кілька нюансів. Маску для волосся потрібно накладати тільки кожен третій раз замість бальзаму і тримати довше. А ось одночасне нанесення кондиціонера і маски не дасть ніякого результату.

Раніше головред розповідав, що в моду на зиму 2022 повернувся трохи дикий, але дуже цікавий принт зебра. Цей гламурний тренд вже оцінили по достоїнству модниці з усього світу.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти