3 предмети, які старять інтер'єр: від чого потрібно терміново позбутися

20 лютого 2022, 03:50
У світі панує епоха природності, тому деякі елементи виглядають дешево і старомодно.
3 предмети, які старять інтер'єр: від чого потрібно терміново позбутися
Є речі, які старять інтер'єр / pixabay.com

Деякі предмети інтер'єру ще зовсім недавно були на піку популярності. Однак їх час минув, а на зміну прийшли більш функціональні і сучасні моделі.

До пережитків минулого відносяться корпусні меблі кольору венге, дивани яскравих штучних квітів. Тому краще скоріше позбутися від цих предметів і підібрати більш актуальні варіанти.

читайте також5 речей, яких не повинно бути в спальні: позбавляємося від роздратування і отримуємо міцний сонМеблі кольору венге

Раніше вважалося, що колір венге практичний і виглядає дорого. Однак меблі такого відтінку досить маркі, швидко втрачаю свіжий вигляд і стають потертими. При цьому вони можуть порушувати базове правило дизайну: не більше двох відтінків дерева в інтер'єрі. До темних корпусних меблів доведеться купувати темні підлоги, столи або двері та інші шафи. Через це інтер'єр стане похмурим. Краще вибрати однотонні меблі світлих або натуральних відтінків.

Диван і крісла яскравих штучних квітів

Яскравий диван або крісла на тлі світлої обробки можуть стати хорошим акцентом. Але якщо колір меблів буде неприродним, наприклад кислотно-жовтим, то інтер'єр стане химерним і втратить стиль. В якості альтернативи пропонуються природні насичені відтінки (блакитний, зелений, бежевий, пастельно-рожевий). Кольори повинні бути м'якими і природними.

Однотонний штучний килим з довгим ворсом

Були часи, коли важкі орнаменти на килимах поступилися місцем однотонним м'яким і великим моделям. Зараз такі килими вже неактуальні. Головна проблема в тому, що їх складно чистити. Через довгого ворсу всередині залишається багато пилу і сварка. Цього року можна сміливо міняти такі моделі на вантажні. Це стрижені килими з потертостями, плетінням і не тільки.

читайте також4 речі, які потрібно прибрати з інтер'єру, щоб зберегти гармонію в будинкуНагадаємо, раніше головред писав про те, як миттєво зробити кухню чистою і затишною. Є три речі, позбувшись від яких прибирання стане легше, а чистота збережеться довше.

Читайте також:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти