4 знака зодіаку чекає грандіозний успіх в лютому: хто виявиться щасливчиками долі

2 лютого 2023, 17:19
Влад Росс у своєму прогнозі для Главреда розповів, що всього кільком знакам зодіаку в останній місяць зими варто чекати успіху.
Гороскоп на завтра 17 січня 2023
Яким знакам зодіаку пощастить / pixabay.com

Астролог Влад Росс назвав кілька знаків зодіаку, яких весь лютий чекає успіх і похвала.

Лютий 2023 року здасться Льву більш-менш спокійним місяцем.

"Одна голова добре, а дві – краще, або, як каже Лев, одна грива добре, а дві – краще. Саме такої стратегії представникам цього знака зодіаку необхідно дотримуватися в лютому. Льву потрібно покладатися на підтримку близьких і партнерів, з вдячністю приймати їх поради. Цього місяця Лев буде на підйомі, тому у нього може виникнути відчуття, що йому море по коліно, але воно буде оманливе. Зірки попереджають: царювати одноосібно зараз навряд чи вийде", - говорить Росс Главреду.

Крім того, на початку лютого Лев буде на підйомі.

"Йому потрібно постаратися не брати участь у службових інтригах, спокійно реагувати на критику і не піддаватися на провокації. В середині місяця космічний негатив зійде нанівець, і Лев зможе вдало попрацювати в команді і навіть очолити цікавий проект. Останній тиждень лютого виявиться найбільш вдалим у фінансовому плані", - додає астролог.

За словами Росса, в лютому-2023 Льву не варто заводити серйозні розмови і з'ясовувати стосунки з коханими.

Краще присвятити цей час спільному дозвіллю: походам в кіно, приємним бесідам, спогадам про щасливі моменти в житті. Льву в лютому не варто переоцінювати свої можливості. Потрібно берегти серце, не перенапружуватися і не займатися важкою атлетикою", - додав астролог.

Не варто гнатися за щастям і успіхом

"Скорпіону в лютому-2023 буде ні холодно, ні жарко. Найправильнішою позицією в цей період буде рішення зробити паузу в гонитві за щастям і успіхом. Найголовніше - налагодити відносини в родині. Деяким родичам буде необхідна допомога Скорпіона, і його турбота буде оцінена по достоїнству. Всі думки Скорпіона в лютому будуть про сім'ю і сімейні проблеми, а в такий період особливо кар'єру не зробиш. Тому організовувати будь-яке підприємство або починати бізнес-проект не варто в лютому – краще перенести цю затію на інший місяць", - додав Росс.

Потрібно остерігатися конфліктів з колегами, особливо з чоловіками, не затівати сварок і суперечок, не намагатися переконувати інших у своїй правоті.

"Друга половина місяця виявиться досить спокійною. Не варто відкладати справи в довгий ящик, а вирішувати завдання в міру їх надходження – тоді проблеми не виникнуть. Скорпіону в лютому потрібно відмовитися від участі у фінансових авантюрах. Несприятливо в цьому місяці міняти роботу. Потрібно в усьому слідувати букві закону. Не варто здійснювати великі покупки, угоди з нерухомістю, підписувати фінансові документи, оформляти кредити, позичати. Також не варто здійснювати ніяких операцій з цінними паперами і криптовалютами", - додав він.

В кінці місяця Скорпіон може зіткнутися з нерозумінням батьків або інших родичів, які будуть намагатися нав'язати свою думку. До цього потрібно поставитися спокійно, стоячи на своєму.

Можна зробити великі справи

"Для Водолія лютий 2023 року буде нормальним періодом. Місяць буде сприятливий для великих справ, крутих поворотів і проривів в роботі над різноманітними проектами. Щоб все було зроблено в кращому вигляді, Водолію слід працювати самостійно, бажано навіть сидіти одному в кабінеті. Краще відмовитися від помічників і порадників", - зазначає Росс.

Лютий не буде особливо сприяти кар'єрному просуванню. Новий стан речей буде нестійкий, тому потрібно перетрушувати своє оточення, а погоджуватися на запропоновану посаду краще із застереженнями. Матеріальна сторона буде під пильним контролем Водолія, тому ніяких неприємних сюрпризів в цій сфері не передбачається.

"У лютому в сфері любові у Водолія очікується деяке затишшя. У нього буде маса інших справ, тому новим знайомствам навряд чи вийде приділяти час і увагу. Водолія може чекати приїзд названих гостей. Можливо, вони і попередять про приїзд, але буквально напередодні. Водолію в лютому - 2023 потрібно бути в повній бойовій готовності, адже є небезпека нервових зривів", - попередив астролог.

Відчують смак фінансового успіху

"Лютий 2023 року для риб стане рівним місяцем. У цьому місяці їм варто частіше прислухатися до своєї пророчої інтуїції, а хтось із них навіть може стати ясновидцем, оскільки Венера з'єднається з Нептуном 15 лютого - це просто блискуче положення для цього знака зодіаку. Рішення, особливо щодо фінансів, в цей час потрібно приймати швидко, навіть блискавично. Риби в лютому відчують смак фінансового успіху. Родичі будуть добрі в лютому і готові віддати Рибам останню сорочку", - сказав Росс Главреду.

На роботі багато чого буде залежати від колективу, в якому працюють риби.

"На шляху риб, яким доводиться плисти проти течії, можливі деякі складнощі, хоча безнадійним становище не назвеш. Щоб домогтися професійного успіху, в цьому місяці доведеться працювати з подвоєною або потроєною силою, доведеться максимально використовувати свій досвід, зв'язки і знання", - говорить астролог.

Читайте також:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти