9 фраз, які не повинна говорити жінка після 40 років

25 червня 2021, 22:59
Найкраще, що ви можете зробити для себе, - це викреслити ці слова зі свого словникового запасу. Після цього на душі вам стане легше.
9 фраз, які не повинна говорити жінка після 40 років
У 40 років життя не закінчується / Instagram

Хочете ви того чи ні, але чим старшими ви стаєте, тим більше стаєте схожими на типових жінок свого віку. Ба більше: щойно ви переступаєте 40-річний поріг, тим виразніше починаєте нагадувати одну людину у світі – свою матір. Це чудово, якщо ваша мама для вас – ідеал і зразок, ви поділяєте всі її погляди та дивитеся на світ її очима – загалом, ви, як подруги все життя.

Але не кожна жінка хоче бути, як її мама. І щоб цього не сталося з вами, ми виділили ключові висловлювання і фрази - від застарілих кліше до загальних фраз, які часто говорять жінки, щоб принизити себе. Це ті слова, які не повинна вимовляти жодна жінка після 40 років.

Найкраще, що ви можете зробити для себе, - це викреслити ці 9 фраз зі свого словникового запасу. Після цього на душі вам стане легше, підійметься настрій, і ви точно відчуєте, що в 40 років життя тільки починається!

відео дня

"Коли я була у твоєму віці…"

Ніколи не кажіть цих слів. Так ви хочете подолати розрив у віці з тими, хто молодший за вас. Але все, що ви отримаєте у підсумку – це ще більшу прірву і нерозуміння.

"Я не люблю змін"

Ніхто не любить зміни, але вони – це найстабільніше, що є в цьому світі. Звичайно, зміни - завжди лякають, це завжди невідомість, на яку ми не можемо вплинути. Так, зміни рідко приносять задоволення. Але потрібно їх прийняти. Все змінюється у 10 років, все змінюється у 20 років, все змінюється у 30, і все змінюватиметься й після 40 років.

"Уже дуже пізно"

Ні-ні, ще не надто пізно! Якщо думаєте, що 40 років - це занадто пізно, щоб щось робити, тоді які ваші плани на наступні 40 років? Забудьте цю фразу - вона руйнує вас зсередини.

жінка, серце
У 40 років ще нічого не пізно / Reuters

"Якщо чесно…"

Ця фраза - табу для жінок після 40 років. Коли ви засвідчуєте свої слова декларацією чесності, ви, по суті, говорите, що в іншому випадку ви необов'язково були б чесні.

"У мене ніколи не буде дитини"

Сьогодні у розпорядженні жінок набагато більше можливостей для лікування, ніж будь-коли раніше, тому зараз багато випадків, коли народжують жінки після 40 років. Ніколи не знаєш, що може трапитися, головне – себе не накручувати.

"Але я завжди…"

Так, ви вже живете 40 років, й у вас є якийсь досвід, власні погляди на багато речей і звички. Але це зовсім не означає, що відтепер ви – камінь, і чужу думку прийняти не можете.

"Діти сьогодні…"

Якщо ви так говорите, то прямою дорогою рухаєтеся до статусу "Вередлива жінка". Але це не те, до чого варто прагнути після 40 років.

діти, вода, літо
Не кажіть, що діти сьогодні інші / Reuters

"Якби я сказала це своїй матері…"

Викиньте це узагальнення зі своєї голови. Не намагайтеся такими словами описати, як ваша поведінка була б кращою, ніж у когось іншого. Всі ми зазнаємо невдач, особливо в підлітковому віці. То чому б не об'єднатися заради спільної перемоги, а не віддалятися одне від одного?

"Можливо, якби я була молодшою"

Ви що? Почати малювати або вишивати? Подорожувати світом? Вивчити англійську? Ні-ні, якби трохи раніше.... Ніколи не дозволяйте своєму віку бути виправданням.

читайте такожРечі, яким не місце у шафі жінок після 40 років

Раніше ми зібрали для вас кращі зразки знань, які жінки після 40 років отримали в подарунок від його величності Життя - в нашому матеріалі Речі, які повинна знати жінка після 40 років можете про них дізнатися.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти