"Пекельний" період: астролог спрогнозувала погіршення ситуації в Україні у серпні

2 серпня 2022, 01:32
Згідно з прогнозом, у першій половині місяця існує загроза аварії на АЕС.
Астролог, украинские военные
Астролог спрогнозувала події в Україні у серпні/ Генштаб ЗСУ, rabstol.net

Перша половина серпня 2022 року в Україні відзначиться високим рівнем агресії та напруги. Ця напруга буде такою високою і непередбачуваною, що може спричинити руйнівні наслідки.

Такий прогноз на крайній місяць літа зробила астролог Ольга Медвецька, оприлюднивши його в Instagram. Вона зазначила, що очікуються рішучі військові дії з великою долею несподіванок.

Ескалація може бути двосторонньою, але з перевагою в бік України.

"Але вона буде дуже нелегкою і непостійною, адже з якихось причин нам буде важко діяти на повну силу, будуть якісь перешкоди, можливо через тиск вищестоячих сил. Тобто це не буде блискучою й однозначною перемогою зараз. Буде важкий бій, боротьба, де нам будуть ставити палки в колеса", – зазначає астроексперт.

За її словами, у першій половині серпня буде загроза аварії на атомній електростанції.

Також вона зазначила, що інтенсивність бойових подій буде знижуватися з другої половини серпня. Проте це зниження інтенсивності буде частковим і не означатиме припинення вогню.

Нагадаємо, згідно з прогнозом астролога Дмитра Урануса, Україна зможе звільнити Донбас уже в період з серпня по листопад поточного року. Звільнити усі окуповані Росією українські території разом не вдасться, це відбудеться у різні місяці й навіть роки.

Астролог Дмитро Уранус також прогнозує, що вже цієї осені Росія може звернутися до України з проханням провести переговори та запропонує "мирні угоди". Проте, за його словами, Україні не слід підписувати такі "мирні угоди", адже в такому разі через 9-10 років Росія може напасти на Україну знову.

Читайте також:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти