Гороскоп для Стрільців на березень 2022: неймовірне везіння, підвищення та медовий місяць

У березні самотні Стрільці закохаються, каже гороскоп 2022 / Колаж pixabay.com

Деяким Стрільцям у березні подарують машину, комусь - дістанеться квартира від родичів, але пощастить хоча б у чомусь - кожному, свідчить гороскоп 2022.

Астролог з Австралії Анжела Перл склала докладний гороскоп на березень 2022 року для Стрільців.

Перший місяць весни стане дуже значущим в житті Стрільців - на них чекають кардинальні зміни в житті. Ви або поставите собі мету, або навіть почнете рух до її реалізації. Деякі Стрільці поміняють роботу і місце проживання. У родині буде поповнення, розповіла астролог на своєму Youtube-каналі.

Що принесе Стрільцям молодик 2 березня 2022

2 березня - молодик в четвертому будинку гороскопу, який відповідає за місце проживання.

«У цей період добре купувати нерухомість, переїжджати, починати ремонт, робити покупки для будинку - купувати все, що дає відчуття комфорту», - сказала фахівець.

Деякі Стрільці підуть на віддалену роботу. 2 березня може з'явитися новий член сім'ї.

"Юпітер в четвертому будинку дає збільшення площі, розширення, можна будувати дачу, купувати землю, кімнату докупити або когось до себе прописати», - зазначила Перл.

Читати такожВеликий прибуток, виконання мрії та позбавлення від хвороби: гороскоп для Стрільців на 2022 рік

5 і 6 березня в цьому ж секторі буде з'єднуватися Сонце з Юпітером, що дасть Стрільцям енергію для здійснення справ, пов'язаних з сім'єю, переїздом, нерухомістю.

"Юпітер дає можливості й подарунки. Дуже хороша планета, яка дає навіть більше, ніж ми очікували. Потрібно цим скористатися", - говорить гороскоп.

7 березня Венера в парі з Марсом змінюють знак і входять в третій будинок гороскопу. Це сектор спілкування, руху, транспорту. Деяким Стрільцям подарують машину, на інших представників знака чекає переїзд до родичів або навпаки.

Після 7 березня у Стрільців буде набагато більше поїздок або руху, знайомств.

11 березня принесе представникам знака якусь інформацію або новину від родичів. Також Стрільці можуть нарешті підписати якийсь документ на квартиру, або батьки перепишуть на них житло, дачу або землю.

18 березня - повня в секторі роботи, кар'єри, досягнень і статусу.

Одні Стрільці піднімуться вгору по кар'єрних сходах, інші - звільняться з роботи, треті - вирішать закрити бізнес.

"Повня відкриє новий сектор досягнень. Це може бути отримання диплома або щось, чим ви можете пишатися. Висвітяться питання, пов'язані з репутацією: у когось - у плюс, у когось - у мінус. Також повня покаже і ваш статус у стосунках, наприклад, ви можете одружитися, вийти заміж або розлучитися», - свідчить гороскоп на березень.

Читати такожСпокуси, вигідний контракт і великий прибуток: гороскоп Таро для Стрільців на 2022 рік

21 березня Сонце змінює знак і входить в п'ятий будинок гороскопу. Це сектор дітей, радості, задоволень, відпустки, свята. У Стрільців з'явиться нове хобі. Деякі представники знака будуть більше часу приділяти дітям, поїдуть відпочивати з дитиною.

28 березня в цей же сектор увійде Меркурій та додасть енергії.

"Самотні Стрільці познайомляться з кимось і закохаються, на них чекає цукерково-букетний період. У тих Стрільців, які вже в шлюбі, почнеться другий медовий місяць або ви будете його планувати з 21 березня», - розповіла астролог.

Вам також може бути цікаво:

Новини заразКонтакти