Великий куш, нова робота і несподіваний поворот: гороскоп на січень 2022 року для Стрільців

26 грудня 2021, 06:53оновлено 4 січня 2022, 07:31
У перший місяць нового року в Стрільців на перший план вийде сфера роботи і фінансів, свідчить гороскоп на січень.
Гороскоп на 20 серпня
На Стрільців чекають довгострокові та серйозні поліпшення в житті, каже гороскоп на місяць / ua.depositphotos.com

Астролог з Австралії Анжела Перл склала докладний гороскоп на січень 2022 року для Стрільців.

В середині місяця Меркурій розвернеться в ретроградний рух і настане вдалий час для того, щоби продовжити навчання, відмовитися від шкідливих звичок і зайнятися здоров'ям, розповіла астролог на своєму Youtube-каналі.

Новий Рік 2022 почнеться для Стрільців з молодика 2 січня в секторі грошей. Загалом, тема грошей дуже сильна в січні. Представники знака отримають доходи, прибуток, грошові або цінні подарунки. Стрільці можуть вийти на нову роботу з більшою зарплатою, з'явиться нове джерело доходу. Можна виграти в лотерею.

3 січня Меркурій змінює знак і входить в третій дом гороскопу. На Стрільців може чекати поїздка недалеко і ненадовго, нові зустрічі та знайомства, може прийти потрібна інформація.

14 січня Меркурій зупиниться і розгорнеться в ретроградний рух на три тижні.

"У цей час небажано робити цінні покупки і підписувати важливі документи. Меркурій повернеться в ваш другий дом грошей, тому доведеться доробити або переробити якусь роботу, отримати якісь документи і довідки для отримання грошей. Або вам потрібні будуть гроші на переїзд в інше місце або ремонт автомобіля. Доведеться займатися якимись справами, які ви вже робили раніше", - сказала астролог.

Ретроградний Меркурій - гарний час для того, щоби з кимось помиритися, відновити стосунки з родичами або сусідами. Також вдалий момент для того, щоби продовжити навчання.

читайте такожГороскоп на січень 2022 року обіцяє Скорпіонам фатальну любов з першого погляду

17 січня - повня у восьмому домі гороскопу Стрільців.

"Тема грошей у вас сильна в січні, буде дуже прибутковий місяць. Ви розрахуєтеся з усіма боргами, закриєте кредити, отримаєте спадщину, буде новина про погашення аліментів, гроші страхової компанії, прибуток від інвестицій", - свідчить гороскоп на місяць.

Повний місяць внесе ясність не лише у ваші доходи, але і вашого чоловіка або дружини. Також Стрільці можуть отримати гроші від батьків або інвестора.

18 січня Уран - планета несподіванок і сюрпризів - розвертається в прямий рух в шостому домі роботи. Стрільці можуть ухвалити якесь несподіване рішення.

"З 19 серпня Уран йшов у зворотному напрямку і уповільнював хід подій у всьому, що стосується роботи. Може, ви не працювали, був локдаун або мало роботи, або ви думали про зміну роботи. Уран може дати вам несподівану пропозицію - це може бути як звільнення, так і підвищення", - сказала астролог.

Уран може розв‘язати ваші проблеми: вам пробачать борг друзі, ви отримаєте допомогу від знайомих, вирішаться якісь питання зі здоров'ям.

"На Стрільців чекає крутий поворот в способі життя. Ви почнете бігати, запишетеся в спортзал, поміняєте харчування, вирішите обстежити організм, кинете палити, вживати алкоголь, відмовитеся від цукру", - прогнозує Анжела Перл.

Стрільців чекають довгострокові й серйозні поліпшення, тому що 19 січня в шостий дом гороскопу входить висхідний північний місячний кармічний вузол Раху і пробуде там півтора року, тож поліпшення і зміна способу життя не буде разовим. Стрільці почнуть виробляти нові звички.

"Раху любить все розширювати, таким чином робота у Стрільців покращитися - можна отримати підвищення або відкрити свій бізнес. У 2022-23 роках в цьому секторі йтимуть затемнення, тому в найближчі два роки Стрільці можуть поміняти не лише місце роботи, а й сферу діяльності. У когось ці зміни відбудуться дуже швидко, а у когось назріватимуть від затемнення до затемнення", - свідчить гороскоп на січень 2022.

читайте такожВеликий прибуток, виконання мрії та позбавлення від хвороби: гороскоп для Стрільців на 2022 рік

25 січня Марс - планета активності, бажання, сміливості - входить у другий дом грошей.

"З цієї дати у Стрільців з'явиться більше роботи, більше зайнятості. І ви починаєте себе проявляти. Зникне страх - і ви показуєте себе, піднімається самооцінка. Якщо ви працюєте з клієнтами, то з 25 січня можете підняти ціни на свої послуги", - порадила астролог.

29 січня Венера, яка півтора місяця була ретроградною, зупиняється у другому домі грошей.

"Схоже, що половина грудня і січень у вас були не особливо грошовими, тому що Венера була ретроградною. Але з 29 числа буде багато роботи, клієнтів, доходів, прибутку. У лютому з фінансами все буде добре", - резюмувала астролог.

Вам також може бути цікаво:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти