Зміниться все - імідж, місце проживання, коханий: гороскоп на січень 2022 року для Тельців

22 грудня 2021, 12:54оновлено 4 січня 2022, 07:32
Новий Рік 2022 почнеться для Тельців з духовного зростання і розширення горизонтів, необхідно фокусуватися на собі, свідчить гороскоп на місяць.
гороскоп
На Тельців чекають великі зміни в найближчі півтора року, свідчить гороскоп / Фото pixabay.com

Астролог з Австралії Анжела Перл склала докладний гороскоп на січень 2022 року для Тельців.

Перший місяць нового року буде дуже вдалим для представників знака в контексті міжнародних контактів, поїздок за кордон та навчання, сказала астролог на своєму Youtube-каналі.

Новий Рік 2022 почнеться для Тельців з молодика в дев'ятому домі гороскопу - це дом духовного зростання, розширення бачення цього світу і своїх горизонтів.

"Цей молодик може дати вам зустріч з цікавою людиною, яка відкриє вам очі на те, що можна жити по-іншому. Це може бути поїздка або подорож за кордон. Імовірно знайомство з іноземцем, вивчення іноземної мови", - розповіла астролог.

Тельці можуть піти на навчання або самі можуть почати вчити, наприклад, вести якийсь курс. Крім того, дев'ятий дом гороскопу символізує юридичні справи. Можливо на початку січня у представників знака почнуться які-небудь судові процеси.

"Можуть надійти документи, які стосуються закордону - віза, закордонний паспорт тощо. Або відкриється кордон в ту країну, що ви чекали" - додала Анжела Перл.

читайте такожФінансові проблеми залишаться позаду: гороскоп на січень 2022 року для Овнів

3 січня Меркурій, який відповідає за спілкування, контакти, інформацію, новини, входить в десятий дом кар'єри, роботи, статусу, репутації, досягнень. Він там залишиться на цілий місяць - до 4 лютого.

14 лютого ця планета розгорнеться в ретроградний рух і тричі ходитиме по десятому дому гороскопу Тельців. Що це означає: ии вийдете на стару роботу, доведеться переробляти проект, повернеться давній клієнт, щось буде змінюватися у статуті вашої організації.

"Ретро Меркурій завжди дивиться назад, і відбуваються події з приставкою "пере" - передумати, переробити. Наприклад, у вас була якась мета, а потім ви вирішили, що варто зробити по-іншому", - пояснила астролог.

17 січня - повня в третьому домі гороскопу. Можливий переїзд. Тельці можуть вирішити переїхати в іншу квартиру або будинок, з'їхатися або навпаки роз'їхатися з кимось. На когось із Тельців чекає подорож або поїздка до родичів.

18 січня Уран, який знаходиться в знаку Тельця розвертається в прямий рух. Він був ретроградним із середини серпня. Якщо впродовж цього часу у вас була пауза в якихось процесах, то в січні справа зрушиться з мертвої точки.

"Уран - це планета свободи. У вас буде відчуття якогось звільнення або прориву", - зазначила Анжела Перл.

19 січня кармічні вузли змінюють знак і входять в знак Тельця - в перший дом гороскопу. Північний кармічний вузол Раху показує, на кому або на чому потрібно фокусуватися.

"Тельцям потрібно фокусуватися на самих собі - починаючи із зовнішності, стилю, тіла, і закінчуючи всіма іншими характеристиками. У найближчі півтора року Тельці будуть дуже сильно змінюватися. Також очікуються зміни і в стосунках - ви можете зустріти свою любов по кармічному вузлу, ви можете розлучитися з тим, хто заважає вашому росту або розвитку. Тема стосунків може проявитися після 19 січня", - свідчить гороскоп на січень 2022 року для Тельців.

читайте такожТаро прогноз для Тельців на 2022 рік: астролог назвала найдоленосніші місяці

25 січня Марс, який символізує сміливість, активність, дії, входить в дев'ятий дом гороскопу і продовжує тему міжнародних контактів.

"Ви може знайти роботу за кордоном, укласти міжнародний контракт, вийти з вашим бізнесом на міжнародний рівень. Марс в негативі може дати битви в суді", - прогнозує астролог.

29 січня Венера розвератється у прямий рух. Це планета кохання та грошей.

"У житті Тельці з‘явиться кохання, прийдуть гроші від родичів з-за кордону, надійдуть кошти від клієнтів з інших країн. Можливо знайомство з кимось онлайн або зустріч з тією людиною, з якою ви познайомилися у Мережі", - додала фахівець.

Читайте також:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти