Гороскоп на грудень 2021: на Стрільців чекає великий переїзд і фінансова пауза

28 листопада 2021, 15:08оновлено 29 листопада 2021, 09:02
Астролог Анжела Перл назвала дату в грудні, коли в житті Стрільців відбудуться глобальні зміни. Трапиться те, що давно назрівало.
Стрілець, гороскоп
Грудень 2021 принесе Стрільцям переїзд, свідчить гороскоп на місяць / Фото pixabay.com

Астролог з Австралії Анжела Перл склала гороскоп на грудень для Стрільців. Останній місяць року принесе представникам знака серйозні зміни в особистому житті, але при цьому поставить на паузу фінансові надходження.

Як розповіла експерт на своєму Youtube-каналі, на початку місяця Нептун розгортається в прямий рух в четвертому домі гороскопу, він був ретроградним впродовж п'яти місяців - з 25 червня.

Нептун - туманна планета, яка несе певну неясність, коли незрозуміло, що робити, чого чекати і коли все зміниться. А четвертий дом гороскопу - це місце проживання, нерухомість.

"Всі питання, пов'язані з переїздом, нерухомістю, перетином кордонів тощо, проясняться після другого грудня", - спрогнозувала астролог.

4 грудня - останнє сонячне затемнення в знаку Стрільця. Затемнення тривали арродовж двох останніх років і повинні були поміняти життя представників знака. Зміни стосувалися соціального статусу, роботи, фінансового становища, особистого життя. Якщо істотних змін досі не відбулося, то це сонячне затемнення дасть поштовх змінам - відбудеться те, що давно назрівало.

Найбільше відчують на собі вплив затемнення ті Стрільці, які народилися з 1 по 8 грудня. В їхнє життя точно прийде щось нове, почнеться новий цикл життя.

"Зсувається енергія, закінчуються затемнення у вашому знаку, і вже зсувається на вісь 6, 12 домів. Це турбота про здоров'я, усвідомлення того, скільки ми на себе беремо, які зобов'язання, скільки ми відпочиваємо, чи в рівновазі режим нашого життя. І ці процеси триватимуть найближчі два роки. Може бути, що скоро ви будете міняти роботу", - зазначила Анжела Перл.

Фінансове становище Стрільців у грудні 2021

14 грудня Меркурій входить у другий дом - будинок доходів, прибутку, грошей. На Стрільців чекає якась пропозиція, ідея, запрошення на співбесіду, важлива покупка. Також безпосередньо в цей день представникам знака можуть прийти гроші з якогось джерела.

В цей же день Марс входить в знак Стрільця. Це дуже активна планета, яка означає дію. Марс дає сміливість та ініціативність. Стрільці займуть позицію лідера.

"Якщо ви боялися, не наважувалися з кимось поговорити або щось почати, то з 14 грудня Марс підштовхне вас до дій. Можуть початися стосунки з кимось, ви можете почати займатися спортом, зважитеся на поїздку або наберетеся сміливості почати проект або очолити якийсь процес", - розповіла астролог.

Крім того, Стрільці можуть задуматися над тим, щоби кардинально змінити зовнішність, поміняти стиль або зайнятися своїм тілом.

19 грудня Венера зупиняється і розгортається в ретроградний рух в секторі грошей до кінця січня.

"Може бути буде перерва в роботі. Фінансова пауза, оформлення кредиту, завершення якогось проекту, за який ви отримаєте гроші. Будете щось переоцінювати, ухвалювати рішення щодо своєї роботи, переробляти ремонт, працювати над собою (це може бути курс із самооцінки), продавати майно, яке придбали раніше, але зрозуміли, що помилилися", - прогнозує експерт.

Любовний гороскоп для Стрільців на грудень 2021

Венера - планета стосунків і шлюбу. Може відбутися переоцінка ваших стосунків з партнером. Вам доведеться замислитися, наскільки вони є цінними, чи комфортно вам, чи хочете бути з цією людиною чи ні.

Також в грудні можуть відбутися процеси з розділу майна, оформлення документів, отримання спадщини.

"Ці процеси будуть продовжувати до лютого - тоді ви побачите наслідки ваших рішень. Але крайня точка, остаточний результат очікується в перших числах березня, коли Венера з'єднається з Плутоном", - сказала Перл.

19 грудня 2021 року - повний місяць в сьомому домі, в секторі стосунків.

"Повний місяць зазвичай ставить крапку. Принесе завершення фінансової угоди. Може висвітити якісь питання з романтичними стосунками. Рожеві окуляри можуть впасти, і ви побачите людину в новому світлі. Буде внесено ясність - ви разом або нарізно, одружуєтеся або розлучаєтеся. Це може бути остання точка в розлученні та навпаки - рішення побратися", - розповіла астролог.

Анжела Перл порадила планувати укладення шлюбу до 19 грудня.

читайте такожАстролог назвала самі доленосні дні для Тельців в грудні 2021

Якщо ви зустрінете нову людину, то було б добре, щоби це теж сталося до 19 грудня, тому що коли стосунки починаються по ретро-Венері, то можна неправильно побачити людину, не зрозуміти, якою вона є насправді, що неминуче призведе до розчарування.

29-30 грудня Юпітер - планета Стрільців - входить в четвертий дом гороскопу на весь 2022 рік. За словами астролога, це хороша планета, яка все розширює, збільшує та приносить подарунки.

"Юпітер принесе вам найкраще місце проживання. Може, ви переїдете в краще місто, у велику квартиру або будинок, емігруєте або більшу частину року поживете за кордоном, будете багато подорожувати впродовж цього року", - зазначила астролог.

Другий аспект - це розширення сім'ї. У Стрільців народиться дитина, одружаться діти і з'явиться новий член родини.

Читайте також:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти