Великий прибуток, виконання мрії та позбавлення від хвороби: гороскоп для Стрільців на 2022 рік

2 грудня 2021, 07:14оновлено 5 січня 2022, 08:31
Астролог Анжела Перл розповіла, в якому місяці 2022 року в житті Стрільців відбудеться доленосна подія.
Стрілець
Новий Рік 2022 буде просто приголомшливим для знака зодіаку Стрілець, каже гороскоп на рік / Фото pixabay.com

Астролог з 20-річним стажем з Австралії Анжела Перл склала докладний гороскоп на 2022 рік для Стрільців. Спеціаліст обіцяє, що у цього знака зодіаку настане просто приголомшливий час, коли здійсняться мрії. Також Стрільцям "світить" великий куш у березні та несподіваний успіх в роботі в серпні.

Як розповіла Анжела Перл на своєму Youtube-каналі, з 19 січня 2022-го і до липня 2023 року кармічні вузли зсуваються на вісь шостого і дванадцятого домів гороскопу. Там, де є затемнення і кармічні вузли, там завжди зміни. За останні півтора року у знака зодіаку Стрілець змінювалася картина світу. Тепер же фокус зміститься на роботу, здоров'я, режим дня.

Астролог зазначила, що в 2022 році багато хто із Стрільців змінять роботу, коло клієнтів, буде можливість отримати підвищення, відкрити свій бізнес, піти на фріланс.

"Також потрібно звернути увагу на здоров'я, позбутися шкідливої звички, більше відпочивати", - сказала експерт.

Стрільці можуть поміняти місце проживання, емігрувати з країни.

30 квітня і 8 листопада 2022 року в шостому домі роботи і здоров'я будуть затемнення в з'єднанні з Ураном - планетою сюрпризів. У ці дні ситуація в роботі може помінятися абсолютно несподівано. Стрільці ризикують як втратити роботу, так і отримати підвищення або нову пропозицію.

Що стосується здоров'я, то в ці дні ви обов'язково відчуєте, на що звернути увагу. Астролог радить подбати про себе і прислухатися до організму.

1 серпня в домі роботи і здоров'я очікується вибухове з'єднання трьох небесних тіл - Урану, кармічного вузла і Марса. В останні дні липня і перший тиждень серпня в житті Стрільців дуже різко і стрімко відбудеться доленосна подія: може "вистрілити" якась робота, проект, вигідний контракт. У представників цього знака зодіаку з'явиться сміливість і рішучість вхопитися за нові можливості.

"Це з'єднання може відбитися і на здоров'ї - ви раптом позбудетеся хвороби", - сказала Анжела Перл.

Любовний гороскоп на 2022 рік - Стрілець

У 2022 році Марс на сім місяців зупиниться в сьомому домі гороскопу, який відповідає за стосунки, партнерство, шлюб, любов, розлучення.

З 20 серпня і по 23 березня 2022 року Стрільці будуть активно діяти і докладати зусиль в цій сфері свого життя - стосунки будуть "яскравими і бурхливими з італійськими пристрастями". Невелике затишшя настане в листопаді-грудні, коли Марс буде ретроградним.

Січень 2022 не дуже хороший для шлюбу, оскільки Стрільцям не вистачатиме любові. Астролог радить перенести весілля на будь-який інший місяць.

Фінансовий гороскоп 2022 - Стрілець

Венера на чотири місяці затримається в секторі грошей. При цьому січень 2022 не дуже вдалий в плані фінансів, будуть великі витрати.

У перший тиждень березня Венера з'єднається з Плутоном у другому домі гороскопу - варто чекати на великий прибуток. Це може бути премія на роботі, спадок, аліменти тощо. Гроші також можуть прийти у вигляді цінного подарунка - нерухомості або автівки.

З Нового року і по 11 травня і з 29 жовтня і до кінця року планета Стрільців Юпітер поміняє знак та увійде у четвертий дом гороскопу сім'ї.

"Юпітер розширює все, до чого торкається. На Стрільців чекає збільшення сім'ї - з'явиться, дитина, невістка, зять, собака. Також Юпітер поліпшить житлові умови. Ви можете купити велику квартиру, переїхати в кращий район або емігрувати", - прогнозує Анжела Перл.

Дитину краще планувати в період з травня по кінець жовтня. Також це вдалий час для творчої реалізації, поїздок, відпочинку.

читайте такожГороскоп для водних знаків Зодіаку на грудень 2021 - Раків, Скорпіонів і Риб

У з 9 по 14 квітня Юпітер буде з'єднуватися з Нептуном - і це чарівний час, коли здійсниться мрія. Ваш будинок стане місцем щастя, зазначила фахівець.

Як повідомляв Главред, раніше Анжела Перл склала гороскоп на грудень 2021 для Стрільців. За її прогнозом, останній місяць року принесе представникам знаку серйозні зміни в особистому житті, але при цьому поставить на паузу фінансові надходження.

Читайте також:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти