Гороскоп на грудень 2021: Козероги виб'ються з сил, але розв‘яжуть всі проблеми

29 листопада 2021, 09:02
Астролог Анжела Перл порадила Козерогам не тікати від відповідальності та від ухвалення рішення, а, навпаки, дуже тверезо підійти до питання.
Козоріг
Грудень 2021 принесе Козерогам далеку поїздку, свідчить гороскоп на місяць / Фото pixabay.com

Астролог з Австралії Анжела Перл склала гороскоп на грудень для Козерогів. Останній місяць року принесе представникам знака дуже багато роботи. Козероги крутитимуться, як муха в окропі, і ризикують відчути втому, занепад сил і виснаження.

Як розповіла експерт на своєму Youtube-каналі, Нептун розгортається в прямий рух в третьому домі гороскопу. Він відповідає за спілкування, комунікації, зв'язки та знайомства.

Якщо в останні п'ять місяців - поки Нептун був ретроградним - у Козерогів не виходило з кимось зустрітися, домовитися або здійснити поїздку, то на початку місяця "туман розвіється" і всі проблеми розв‘яжуться.

4 грудня - сонячне затемнення, останнє з цієї серії в дванадцятому домі гороскопу. Це дом ізоляції, перерви, тайм-ауту. Затемнення тривали протягом останніх двох років (2020-21 рр.), й ось нарешті в останній місяць 2021 року Козероги "вийдуть з ув'язнення". Якщо ви поїхали далеко, значить повернетеся додому. Якщо ви збираєтеся переїхати, але два роки не виходило здійснити задумане, то в грудні це трапиться. У плані роботи затемнення 4 грудня 2021 може привести до того, то ви остаточно перейдете на дистанційну роботу або, навпаки, повернетеся в офіс. Цей день поставить остаточну крапку в будь-яких процесах, які тягнулися тривалий час.

14 грудня Меркурій входить в знак Козерога. Ця планета символізує новини, ідеї, інформацію, переговори, важливі бесіди.

"Меркурій завжди хороший. Коли Меркурій входить у ваш дом, це означає, що ви щось отримаєте. Наприклад, слушну пораду. Ви почнете викладати, навчати, торгувати", - сказала астролог.

В цей же день Марс входить в дванадцятий дом гороскопу. Це планета енергії, активності. Вона дасть прискорення всім починанням Козерога. Доведеться ухвалювати швидкі рішення з приводу далеких поїздок.

Крім того, Марс змусити замислитися про здоров'я, займатися спортом, шукати інформацію з приводу поліпшення якості життя.

Кипітиме робота, доведеться закінчувати проєкти й вкладати в цей процес багато енергії. Не виключено, що сил буде витрачено забагато, і Козероги відчуватимуть втому і занепад сил.

"Якщо з 14 грудня ви відчує такий перелом, то обов'язково задумайтеся про своє самопочуття і здоров'я", - радить астролог.

читайте такожГороскоп на грудень 2021: на Стрільців чекає великий переїзд і фінансова пауза

19 грудня Венера в знаку Козерога в першому домі зупиняється й розгортається в ретроградний рух до 29 січня.

Венера - це планета грошей, комфорту, стосунків та любові.

"Те, що вона у вашому знаку йде в зворотному напрямку, говорить про те, що до кінця січня ви будете переоцінювати будь-які стосунки - романтичні, фінансові, ділові", - каже астролог.

На Козерогів чекають півтора місяці роздумів та аналізу. Якщо представників знака турбує якась ситуація, доставляє дискомфорт, то вона вирішиться лише в перших числах березня 2022.

Козерогам потрібно не тікати від відповідальності й від ухвалення рішення, а, навпаки, дуже тверезо підійти до питання, зважити всі "за" і "проти", бути чесним із самим собою, радить експерт.

читайте такожСлов'янський гороскоп на 2022 рік: кому Златорогий Тур принесе неймовірну удачу і щастя

19 грудня - повний місяць в шостому домі роботи та здоров'я.

"Може вирішитися проблема, відбудеться зміна роботи. Повний місяць часто вносить ясність у стосунки з клієнтами, начальством. Або повний місяць може висвітити ваш стан здоров'я. Наприклад, ви не могли отримати діагноз, а тепер ви все дізнаєтеся. Бережіть домашніх тварин", - попередила Анжела Перл.

Фінансовий гороскоп на грудень 2021 для Козерогів

Сатурн - у домі грошей, а Уран - у домі задоволень і радості. Може бути напружена ситуація з бізнесом і фінансами. Якщо вам хтось із близьких пообіцяв допомогти фінансово, то, найімовірніше, у нього не вийде. Або ви отримаєте меншу суму, ніж розраховували.

Козерогам доведеться вкладати гроші в дітей або дорослі діти попросять дати в борг.

29-30 грудня Юпітер змінює знак і входить в третій дом гороскопу на цілий рік - до грудня 2022.

"Буде більше спілкування, більше поїздок, бажання навчитися новим навичкам. Це дом комунікацій. Може трохи змінитися характер - Козероги будуть більш мобільні й товариські. Крім того, Юпітер може принести подарунки. Наприклад, автівку - кращу, ніж у вас є зараз", - резюмувала Анжела Перл.

Читайте також:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти