Гороскоп на листопад 2022 для Овнів: втрата доходу, зміна планів і подорож

Гороскоп на листопад 2022 для Овнів - що принесе останній місяць осені / Фото ua.depositphotos.com, pixabay.com

На Овнів згодом чекають щасливі часи, але є одна стара справа, яка, як якір, тягне вас назад. Варто завершити її, щоби здійснилися мрії, радить гороскоп.

Астролог Анжела Перл склала докладний гороскоп на листопад 2022 року для Овнів.

Як розповіла фахівець на своєму YouTube-каналі, листопад починається з місячного затемнення 8 листопада. Крім того, цього дня закінчується коридор затемнень, який почався 25 жовтня. Фокус буде на фінансовій сфері. У Овнів зміниться джерело доходів, робота, будуть зміни в бізнесі. Наприклад, ви будете закривати свою справу або продавати нерухомість або інші цінні речі, тому що місячне затемнення часто ставить останню крапку.

Овнам варто більше піклуватися про себе, про своє харчування і спосіб життя, радить гороскоп. Також місячне затемнення може поміняти ваші плани, причому зміни можуть відбутися не одразу, а навіть через місяць. Варто бути готовими до того, що несподівано вас відріжуть від якихось ресурсів або фінансових потоків.

17 листопада чекайте зрушень в судових і юридичних справах, Ви отримаєте виплату аліментів або інших грошей через суд. Також просунуться процеси, пов'язані з іншими країнами. Можливо у вас почнуться романтичні стосунки з людиною, яка живе далеко.

18 листопада буде багато контактів, потрібно буде говорити, писати, виступати, публікувати, викладати.

23 листопада Сонце входить в дев'ятий будинок гороскопу і додає Овнам енергії і удачі. Ви поїдете кудись далеко, поідете у подорож або почнете шлях пошуку себе і сенсу життя. У Овнів буде шанс влаштуватися на роботу в міжнародну компанію, з'являться клієнти з іншої країни.

Читайте такожГороскоп на листопад 2022 для Близнюків: несподівані зміни та великий проривЗ 23 листопада Овнам варто розчистити шлях для свого майбутнього, позбутися від усього непотрібного, оскільки зовсім скоро у вас почнуться кращі часи, говорить гороскоп. Астролог радить доробити всі старі справи, тому що вітер вже дме в потрібному напрямку, але щось незавершене, як якір, тягне вас назад.

"Може є одна справа, яка вас тримає, і потрібно, щоби це закінчилося, але ретроградний Марс загальмує процес до 12 січня. Доведеться ще докладатити зусиль, але при цьому у вас вже є плани на майбутнє. Щоб все у вас вийшло, сфокусуйтеся на позитиві та на своїй мрії», - порадила фахівець.

Що варто враховувати читачеві

Цей матеріал - ознайомчого характеру, його не слід сприймати як вказівку до дії чи абсолютну істину. Астрологія, ворожіння, екстрасенсорика, тарологія, мольфарство, феншуй та нумерологія не є академічними науками, їхні положення та твердження не можна перевірити чи підтвердити науковими методами. Крім того, прогнози і гороскопи не завжди справджуються, а збіги можуть бути випадковими.

Вам також може бути цікаво:

Автор: Анна Ярославська
Новини заразКонтакти