Гороскоп на жовтень 2022 для Овнів - що принесе другий місяць осені

22 вересня 2022, 04:30оновлено 28 вересня 2022, 22:35
В кінці місяця є ризик виникнення непередбачених і кризових ситуацій, коли можуть терміново знадобитися гроші, попередив гороскоп 2022.
Гороскоп для Овнів
Гороскоп для Овнів - названо найвдаліші дні жовтня / Фото pixabay.com

Астролог Анжела Перл склала докладний гороскоп на жовтень 2022 року для Овнів. За її словами, весь місяць буде турбулентним - представники знака відчуватимуть наближення затемнення.

Як розповіла фахівець на своєму Youtube-каналі, після 2 жовтня у Овнів почнуть вирішуватися проблеми, завершаться процеси, якими ви займалися останнім часом. Якщо була пауза в роботі, то тепер ви відновите діяльність. Також проясниться ситуація зі здоров'ям. Наприклад, якщо ви здавали аналізи, то в жовтні будуть відомі результати.

З 8 жовтня Плутон - планета величезної енергії трансформації, яка з 29 квітня була ретроградною - розвертається в прямий рух. Особливо сильно це відчують Овни, які народилися з 16 по 18 квітня.

"Плутон, як величезний, потужний корабель йде вперед, і вже не буде жодних перешкод. Або ви ухвалюєте рішення, або за вас ухвалюють, або обставини так складаються, що ви побачите мету, напрямок, маяк, в який бік ви пливете або йдете. Якщо щось ще з весни пригальмовувалося, то зараз це все прорветься", - розповіла фахівець.

9 жовтня 2022 - повня в знаку Овна.

У цей день ви побачите себе як в дзеркалі та зрозумієте, що потрібно змінити.

"Можливо інші люди можуть виступити в ролі цього дзеркала, але увага буде на вас, і це може бути дуже емоційний день, особливо у тих Овнів, які народилися з 4 по 10 квітня", - свідчить гороскоп на жовтень.

9 жовтня - хороший день для того, щоби дійсно заявити про себе і показати себе.

Крім того, в цей день місяць з'єднається з малою планетою, астероїдом, який називається Хірон і позначає двійку або пару чогось.

"У цю повню Овни можуть оголосити про заручини, про другу дитину. Ви можете вступити до вишу для отримання другої освіти, переїдете на інше місце проживання", - розповіла фахівець.

11 жовтня можуть початися переговори, відбудеться купівля / продаж, обмін, станеться знайомство, з'явиться новий клієнт.

З 23 жовтня почнуться зрушення в процесах, що стосуються кар'єри, які гальмувалися з початку червня. Перешкоди, які заважали, зникнуть.

З 24 жовтня на Овнів чекає прибуток, інвестиції, допомога від держави, хороша фінансова новина.

З 25 жовтня по 8 листопада триватиме коридор затемнень.

"Затемнення може скріпити ваші стосунки дуже сильно і надовго. Але в той же час є ризик виникнення непередбачених і кризових ситуацій, коли терміново знадобляться гроші", - попередила Анжела Перл.

Що варто враховувати читачеві

Цей матеріал - ознайомчого характеру, його не слід сприймати як вказівку до дії чи абсолютну істину. Астрологія, ворожіння, екстрасенсорика, тарологія, мольфарство, феншуй та нумерологія не є академічними науками, їхні положення та твердження не можна перевірити чи підтвердити науковими методами. Крім того, прогнози і гороскопи не завжди справджуються, а збіги можуть бути випадковими.

Вам також може бути цікаво:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти