Гороскоп на вересень 2022 для Овнів: що принесе перший місяць осені

30 серпня 2022, 05:05оновлено 21 вересня 2022, 21:21
Загалом у фінансовому плані місяць буде вдалим. Крім того, до 30 вересня у Овнів відбудуться приємні зміни на роботі, свідчить гороскоп 2022.
Овен, гороскоп
Астролог розповіла, що приготував для Овнів перший місяць осені / Фото pixaby

Астролог Анжела Перл склала докладний гороскоп на вересень 2022 року для Овнів. За її словами, в перший місяць осені одразу шість планет будуть ретроградними. Під їхнім впливом багато процесів будуть сповільнюватися, тягнутимуть нас назад, доведеться повертатися до минулого, переробляти або доробляти якісь справи.

Ретроградними у вересні будуть Юпітер, Сатурн, Уран, Нептун, Плутон. Марс також почне сповільнюватися, але розвернеться в ретроградний рух у жовтні, розповіла астролог на своєму Youtube-каналі. Астролог не радить у вересні починати новий проект, якщо ви хочете, щоби він "вистрілив" або швидко приніс гроші.

6 вересня Венера принесе Овнам доходи, прибуток. В цілому, у фінансовому плані місяць буде вдалим. Крім того, до 30 вересня у представників знака відбудуться приємні зміни на роботі. Можливо робота стане комфортнішою або ви підете у відпустку. Будуть легко вирішуватися питання, хтось запропонує Овнам допомогу.

Якщо у Овнів були проблеми зі здоров'ям, то може наступити несподіване одужання. У деяких представників знака почнеться службовий роман.

Повня 10 вересня сколихне в житті Овнів ситуацію з минулого, відкриється таємниця, знайдуться втрачені документи. Крім того, повня - це завжди завершення. Овни поставлять крапку, звільняться, очистяться. У цей день добре провести ревізію, навести лад, викинути непотрібні речі. Може наснитися віщий сон або ви отримаєте знак Всесвіту, зазначила астролог.

З 10 вересня і по 2 жовтня - ретроградний Меркурій в будинку стосунків Овнів.

"Ця тема стосунків, починаючи з 10 вересня і до кінця місяця, буде найважливішою. В цілому, це тема всього вересня. На перший план вийдуть стосунки з чоловіком, дружиною, організацією, з клієнтом або це може навіть судовий розгляд з кимось", - розповіла Анжела Перл.

На деяких Овнів чекає повернення до колишньої дружини, дівчини, чоловіка, повернення колишнього партнера.

Особливо сильно ретроградний Меркурій відчують ті Овни, які народилися з 20 по 30 березня. Під час ретро Меркурія завершиться те, що почалося вже давно. У цей період небажано підписувати документи, робити дорогі покупки, лягати на операцію.

24 вересня Сонце пожвавить сферу угод, контрактів, стосунків з іншими людьми і організаціями. Якщо у вас зривалася зустріч, то після 10 вересня може бути друга спроба.

Молодик 25 вересня може бути значущим в плані стосунків, любові, партнерства і бізнесу. З 30 вересня чекайте нових знайомств і романів. Овни, які вже перебувають у стосунках, можуть отримати пропозицію руки та серця. Ви можете вирішити з'їхатися і жити разом. Розпочнеться період кохання, гармонії, в справах - період домовленостей.

Вам також може бути цікаво:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти