Гороскоп на серпень 2022 для Овнів: названо найвдаліший день місяця

28 липня 2022, 21:41
На Овнів чекає місяць везіння і подарунків. Перші три тижні будуть дуже активними, додасться енергії. При цьому буде багато витрат, свідчить гороскоп 2022.
Гороскоп
Астролог назвала найвдаліший день серпня 2022 для Овнів / Фото ua.depositphotos.com

Астролог Анжела Перл склала докладний гороскоп на серпень 2022 року для Овнів. Перші 10 днів місяця можуть бути дуже мінливими в плані фінансів, доходів і роботи. Ситуація може помінятися як в плюс, так і в мінус. У деяких представників знака трапиться фінансовий прорив, ви отримаєте роботу, про яку мріяли, відбудеться неймовірний та несподіваний переїзд. У інших же Овнів різко зникне джерело доходів.

При цьому дуже вдалим днем буде 1 серпня, розповіла астролог на своєму Youtube-каналі. Цього дня Овнам може пощастити у фінансах, є шанс виграти в лотерею, відбудеться романтична зустріч або знайомство. Крім того, чекайте на хороші новини, пов'язані з дітьми. В цілому, гороскоп каже, що в цей день станеться щось таке, що принесе Овнам радість.

5 серпня доведеться розв‘язувати побутові проблеми, що стосуються сантехніки, електрики, оплати рахунків. Деякі Овни вестимуть переговори по роботі.

За словами астролога, 5 серпня - дуже хороший день для того, щоби сходити до лікаря, пройти обстеження, здати аналізи.

12 серпня в життя Овнів увійде гармонія, любов і краса. Ви почуватиметеся тріумфатором. На Овнів чекає перемога в конкурсах і змаганнях. Також Венера принесе гроші, пов'язані з хобі або бізнесом.

Водночас повня 12 серпня 2022 може спровокувати розставання з кимось із близьких, призупинить роботу колектив, зміняться правила в офісі. У деяких Овнів так складуться обставини, що вони не зможуть потрапити на заплановану зустріч,

Також повня у серпні 2022 сфокусує увагу Овнів на їхніх планах і мріях. Можливо потрібно скласти план і рухатися в потрібному напрямку. Прибутку стане менше. За словами астролога, якщо в цей період почати щось нове, то це залишиться в житті дуже надовго.

18-19 серпня в житті Овнів буде більше любові, подарунків, задоволень, везіння. Деякі представники знака дозволять собі те, чого раніше не дозволяли. Фінанси почнуть зростати.

В цілому, в перші три тижні серпня Овни будуть дуже діяльні та активні, додасться енергії, з'явиться додатковий ресурс. При цьому буде багато витрат. Добре витрачати гроші на те, що приносить задоволення.

Після 21 числа доведеться розв‘язувати проблеми родичів (сестри, брата, племінника). Буде багато поїздок, відряджень. Деякі Овни підуть вчитися, отримувати нові навички. Можливий переїзд. Ці процеси триватимуть до 26 березня 2023 року.

З 24 серпня Овни будуть займатися вирішенням фінансових питань, які тягнуться якийсь час. Доведеться виплатити кредит, повернуть борг.

У заробітках може виникнути пауза, яка триватиме до січня 2023 року. Овнам доведеться переглянути своє джерело доходу.

У молодик 27 серпня можна починати шукати нову роботу, може з'явитися ідея щодо нової спеціальності, професії. Не виключено, що на вас чекають новини на нинішній роботі, наприклад, про те, що вас переводять в інший офіс або з'явиться новий начальник.

Астролог додала, що Юпітер - планета везіння, удачі, щастя й подарунків - буде впродовж усього серпня в знаку Овна, тому представникам цього знака зодіаку обов'язково пощастить. Особливо тим Овнам, у яких день народження 27, 28 або 29 березня.

Вам також може бути цікаво:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти