Гороскоп на липень 2022 для Овнів: хороші заробітки, удача і другий шанс

25 червня 2022, 10:08оновлено 25 червня 2022, 21:51
Будь-які фінансові операції краще планувати на початок місяця, оскільки в кінці липня ситуація може різко змінитися як в плюс, так і в мінус, свідчить гороскоп.
гороскоп для Овнів на липень 2022
До кінця місяця і в серпні великі шанси заробити гроші, каже гороскоп для Овнів на липень 2022 / Фото pixabay.com

Астролог Анжела Перл склала докладний гороскоп на липень 2022 року для Овнів. У липні одразу п'ять планет будуть ретроградними, тому цей місяць вдалий для завершення справ і отримання результатів, але не для нових починань.

Як розповіла астролог на своєму Youtube-каналі, з 29 червня по 13 липня Овни перебуватимуть під впливом енергії молодика, яка вплине на справи, пов'язані з нерухомістю. Якщо ви почали оформляти документи, то кульмінація імовірно настане до середини липня. Також в перші два тижні місяця добре вирішувати питання, пов'язані з громадянством, переїздом, зміною місця проживання.

На деяких Овнів чекає поповнення в родині або новина від близьких.

З 6 липня у Овнів з'явиться більше сміливості й бажання діяти. Гороскоп на липень 2022 радить контролювати емоції, оскільки є ризик проявити нестриманість або навіть агресивність.

"До кінця місяця і в серпні великі шанси заробити гроші. Може, з'явиться нова робота або підробіток. Це час діяти в тому, що пов'язано з фінансами. Водночас є ризик великих витрат, тому в липні бажано розраховувати всі витрати, щоби не було спонтанних покупок", - порадила астролог.

За словами фахівця, перед Овнами відкриється можливість для хороших заробітків або вдалих угод.

Повня 13 липня 2022 принесе ясність в питання, пов'язані з роботою, кар'єрою, бізнесом. На Овнів чекає звільнення, підвищення по службі, публічний виступ, вихід на пенсію.

З 19 липня чекайте на хороші новини, пов'язані з переїздом, поїздкою. Деякі Овни святкуватимуть якусь подію в колі сім'ї або робитимуть покупки, щоби зробити свій будинок красивішим і комфортнішим.

20 липня чекайте прибуток від продажу або оренди нерухомості. Деякі Овни почнуть працювати на дому або займуться онлайн-бізнесом.

Також в житті представників цього знака зодіаку після 23 липня очікуються приємні події, відпустка, побачення, нові знайомства.

Ретроградний Юпітер 2022

З 28 липня Юпітер розвертається в ретроградний рух до 23 листопада.

"Юпітер - це планета везіння. Навіть якщо він ретроградний, він все одно дасть другий шанс. Якщо ви щось упустили, не зробили, припустилися помилки за останні кілька місяців, Юпітер дасть можливість все переробити", - розповіла Анжела Перл.

28 липня - молодик в п'ятому будинку любові, задоволень, щастя й радості. Овни відчуватимуть радість життя майже до середини серпня.

В кінці місяця у фінансовій сфері настане період непередбачуваності. Можна як піднятися на новий фінансовий рівень, так і багато втратити.

З кінця липня і весь перший тиждень серпня може статися крутий поворот, пов'язаний з джерелом доходів. Зміни можуть бути як позитивними, так і негативними, попередила астролог.

"Якщо ви щось плануєте у фінансовій сфері, то робіть це в першій половині липня. У будь-якому випадку молодик 28 липня - дуже вдалий для Овнів, він вказує на момент радості. Пам'ятайте: що б не сталося, ви одно будете у виграші, оскільки планета удачі - у вашому знаку", - резюмувала астролог.

Вам також може бути цікаво:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти