Гороскоп на червень 2022 для Овнів: гроші, другий шанс від Всесвіту і повернення додому

26 травня 2022, 06:03
Весь місяць Овни ніби шукатимуть ґрунт під ногами. І лише до кінця місяця з'явиться підтримка і відчуття безпеки, свідчить гороскоп.
Овен, гороскоп
У життя Овнів повернуться старі друзі, каже гороскоп / Фото pixaby

Астролог Анжела Перл склала докладний гороскоп на червень 2022 року для Овнів.

Головна подія Місяця - Марс (планета, яка управляє Овнами) повертається до себе додому - в перший будинок гороскопу - і приносить багато енергії. Таким чином в червні ви будете сміливішими, ініціативнішими, ризикованішими, розповіла астролог на своєму Youtube-каналі.

Ще один важливий момент - з'єднання Марса і Юпітера. Юпітер - це планета достатку, благополуччя, вдалого випадку, везіння, можливостей. Минулого разу ці дві планети з'єднувалися у Овнів 11 років тому - навесні 2011 року.

"Згадайте, які у вас були можливості, які починання. Може, була можливість почати новий цикл життя, перевернути сторінку. Чи скористалися ви тоді цим, чи ні? Ось зараз може статися якась схожа ситуація, Всесвіт дасть вам ще один шанс", - зазначила фахівець.

За словами астролога, 3 червня Меркурій розвертається в прямий рух, повільно почне набирати хід і йтиме вже прямо в майбутнє. Тож, вже можна планувати щось.

На третє число краще не призначати важливі зустрічі, робити покупки, планувати переліт. Дні розвороту планет - найневдаліші.

Меркурій розвертається в секторі грошей, тому якщо у вас за останній місяць були якісь затримки грошей, не було прибутку або роботи, то після 3 червня все почне набирати хід, фінанси почнуть рости, буде більше прибутку. Особливо хороша фінансова ситуація очікується після 16 червня.

Ретроградний Сатурн 2022 - як відіб'ється на житті Овнів

4 червня Сатурн розвертається в ретроградний рух до 23 жовтня в одинадцятому будинку гороскопу. Це повільна планета, яка відповідає за планування, обмеження, заборони, роботу, обов'язки. В результаті у Овнів якісь процеси будуть поставлені на паузу, з'являться обмеження і зобов'язання.

"Сатурн поставить вас в якісь рамки. Може, вам посилено потрібно буде щось планувати. Прямо ось крок за кроком стосовно Вашого майбутнього, тому що 11-й будинок - це будинок майбутнього, будинок нашої мрії, того, чого ми хочемо досягти", - свідчить гороскоп на червень 2022.

Крім того, Сатурн може повернути в життя Овнів когось зі старих друзів.

Сатурн також символізує структуру. Структура вашої організації може змінюватися, щось доведеться переробляти, і ці процеси триватимуть аж до кінця жовтня.

Період ретроградного Сатурна - гарний час для підготовки до вагітності й зачаття дитини, для того, щоби переробити онлайн-сайт, поміняти бізнес-партнерів або членів команди, повернутися до занять спортом.

Крім того, Сатурн може щось заморозити, наприклад, аккаунт в соцмережах або, наприклад, ви поїдете кудись і не зможете бачитися з друзями.

З 11 по 13 червня Венера принесе Овнам несподіваний прибуток або подарунок. Зміниться фінансова ситуація.

Астролог радить не ризикувати і не вкладати гроші в сумнівні проекти.

14 червня Меркурій входить в сектор спілкування. На Овнів чекає важлива зустріч, спілкування з родичами, новина про членів сім'ї.

Повня 14 червня 2022 - що принесе Овнам

14 червня - повня в дев'ятому будинку гороскопу. Це сектор, який символізує закордон і все, що знаходиться далеко і високо. І тут буде якась кульмінація, момент ясності, отримання результату. Найімоврініше, може реалізуватися те, що ви почали або задумали півроку тому. Може, це стосується імміграції, візи, закордонного паспорта, подорожі, поїздки за кордон, міжнародної організації або якогось зв'язку з іноземцями.

"Все, що стосується закордону або чогось іноземного, зараз може дати результат. Також це може бути отримання диплома або складання важливого іспиту, рішення суду або новина про те, що у вас народиться онук або онучка", - розповіла астролог.

22 червня у Овнів з'явиться почуття безпеки і комфорту. Багато хто повернеться додому.

Після 22-24 числа гороскоп прогнозує фінансову стабільність. До Овнів прийдуть гроші. Це може бути державна допомога або допомога родичів. Сума буде не дуже великою, але, в цілому, впродовж місяця дохід у Овнів буде.

28 червня Нептун розвертається в ретроградний рух в 12-му будинку гороскопу Овнів. Це сектор таємниці та всього прихованого, самопізнання і минулого, а також будинок завершення. Можливо вам доведеться чогось позбутися, щоби звільнити простір для нової енергії.

"Нептун буде змінювати ваш стан, але цей процес буде відбуватися повільно. Можуть бути емоційні хвилі. Можуть відкриватися якісь таємниці минулого. Ви можете щось дізнатися. Рожеві окуляри спадуть, ілюзії зникнуть", - розповіла астролог.

Якщо в червні ви чекаєте просування в кар'єрі, то, найімовірніше, ці амбіції можуть бути поставлені на паузу до 8 жовтня. Можуть виникнути справи, пов'язані з банками, поліцією, судами, податковими.

За словами астролога, весь місяць Овни ніби шукатимуть ґрунт під ногами. До 29 червня, коли настане молодик, з'явиться підтримка.

Що принесе Овнам молодик 29 червня 2022:

  • зустріч з сім'єю;
  • повернення додому;
  • угоду з нерухомості;
  • поповнення в сім'ї, народження дитини;
  • новина, що стосується батьків, сім'ї та предків.

Вам також може бути цікаво:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти