Гороскоп на квітень 2022 для Овнів: астролог назвала найнебезпечніший день місяця

19 березня 2022, 11:58оновлено 21 березня 2022, 14:27
У квітні Овни можуть несподівано переїхати і поставити жирну крапку у стосунках. Після 20 числа на представників знака чекає прибуток або подарунок.
гороскоп, Овен
У Овнів на півроку загальмуються процеси, пов'язані з роботою і кар'єрою, каже гороскоп / Фото ua.depositphotos.com

Астролог з Австралії Анжела Перл склала докладний гороскоп на квітень 2022 року для Овнів.

На представників знака чекає дуже неоднозначний місяць. Дуже багато буде подій відбуватиметься. Деякі події можуть принести дискомфорт і негативні емоції. Найголовніше в квітні - не реагувати, мислити критично і зберігати спокій.

Третій місяць весни почнеться з молодика 1 квітня в знаку Овна. Найбільше свіжу енергію відчують ті Овни, які народилися з 30 березня по 2-3 квітня.

"Щось нове прийде у ваше життя, з'явиться нова можливість. Молодик принесе Овнам великі зміни. Не бійтеся змін, хапайте цю можливість і зробіть крок їм назустріч", - розповіла астролог на своєму Youtube-каналі.

У Овнів вийде вийти на перший план і заявити про себе світу. Ви зможете висловити свою думку, змінити ім'я, зовнішність, статус, свідчить гороскоп на місяць.

5 квітня управитель Овнів - планета Марс - буде в складному аспекті в з'єднанні з Сатурном. Цей день буде дуже напруженим. Астролог порадила представникам знака бути дуже обережними.

Не виключений конфлікт з друзями або колегами по роботі. Крім того, 5 квітня - це травмонебезпечний день.

З 9 по 12 квітня Юпітер буде з'єднуватися з Нептуном. Юпітер - це планета оптимізму, а Нептун - планета співчуття, творчості, емоційного підйому.

"Проявляться бажання вашої душі, ви ніби впізнаєте себе. Ви навіть не думали, що на це здатні. З'явиться бажання зануритися у себе. Деякі Овни відправляться в якесь ізольоване місце або на лікування. Не виключена еміграція", - розповіла астролог.

12 квітня Меркурій змінює знак і входить у другий будинок прибутку, доходів і грошей. Овни отримають важливу новину щодо фінансів.

15 квітня Чорний Місяць, який зазвичай показує нашу негативну реакцію на щось, переходить в четвертий будинок гороскопу Овнів і залишиться там на дев'ять місяців. Це сектор місця проживання, сім'ї, Батьківщини. Минулого разу Місяць був у подібному становищі з 10 червня 2013 року по 4 березня 2014-го. Астролог радить згадати, на що ви гостро реагували в цей період часу. Події могли бути пов'язані з нерухомістю, будинком, вашими батьками, родичами. У 2022 році ці події можуть повторитися або буде черговий виток.

читайте такожПопулярність, покупка квартири і кар'єрний зліт: Таро прогноз для Овнів на 2022 рік

16 квітня Марс змінює знак і входить в 12 будинок гороскопу і приносить туди нову енергію. Овни можуть переїхати в нове місце, відрізати, відсікти від себе, позбутися чогось.

Крім того, 16 квітня - повня в сьомому будинку гороскопу Овнів. Це сектор стосунків з іншими людьми. Повня почне чинити вплив на життя представників знака за два тижні до і після 16 квітня.

"Повня висвітить ставлення інших людей до вас, якісь питання в шлюбі або в партнерстві. Повня іноді щось закінчує, ставить останню крапку в партнерстві та контактах. Або, навпаки, це кульмінація подій: договір буде підписаний або принаймні з'явиться ясність в якихось питаннях", - розповіла астролог.

21 квітня Сонце входить в сектор грошей. Овни отримають дохід, прибуток, виплату, подарунок, допомогу.

29 квітня Плутон зупиняється в секторі кар'єри Овнів і розвератється в зворотний напрямок до 8 жовтня. На півроку загальмуються процеси, пов'язані з роботою і кар'єрою. Доведеться щось переробляти або поставити на паузу.

"Плутон - це влада, це щось таке, з чим складно боротися. Це тиск і явища, які не залежать від вас", - пояснила Анджела Перл.

Сонячне затемнення 30 квітня 2022 - чого чекати Овнам

30 квітня у Овнів буде дуже знаменний день, оскільи відбудеться сонячне затемнення в другому будинку грошей, фінансів, доходів і прибутку.

"Ситуація у фінансовій сфері буде змінюватися. Починається коридор затемнень до 16 травня. 30 квітня сонячне затемнення показує зароблені вами гроші або якийсь регулярний прибуток. 16 травня місячне затемнення покаже ситуацію з кредитами, державними грошима. На Овнів чекає невелика турбулентність, вони не знатимуть, яке рішення ухвалити", - зазначила астролог.

Вам також може бути цікаво:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти