Гороскоп на листопад 2022 для Близнюків: несподівані зміни та великий прорив

28 жовтня 2022, 02:28
На початку листопада в житті Близнюків може статися те, у що вони вірять, тому дуже важливо позитивно мислити, радить гороскоп на останній місяць осені.
Гороскоп для Близнюків
Гороскоп на листопад для Близнюків - робота, фінанси, любов / Фото ua.depositphotos.com

Астролог з Австралії Анжела Перл склала докладний гороскоп для Близнюків на листопад 2022 року.

Як розповіла фахівець на своєму YouTube-каналі, місяць починається місячним затемненням 8 листопада, і це затемнення буде в 12 будинку гороскопу Близнюків - це сектор завершення, позбавлення від чогось.

"І це затемнення буде особливе, тому що Місяць з'єднується з Ураном - планетою, несподіваних поворотів та подій, різких змін. Ви можете різко ухвалити рішення переїхати, звільнитися від боргів, зобов'язань", - пояснила фахівець.

Крім того, Близнюки можуть чарівним чином одужати, якщо у них є проблеми зі здоров'ям. Може програтися ситуація і в сфері фінансів. В цілому, Близнюкам потрібно звернути увагу на себе, на те, що їм потрібно.

У це затемнення може статися те, у що ви вірите, тому дуже важливо позитивно мислити.

Затемнення діє впродовж трьох місяців, тому зміни можуть прийти у ваше життя не саме 8 листопада, а через тиждень або навіть місяць.

17 листопада відбудеться важлива подія в сфері стосунків, причому як ділових, так і романтичних. Буде укладена домовленість, сторони прийдуть до взаєморозуміння.

18 листопада Близнюки можуть отримати пропозицію руки та серця, відбудуться заручини, спільна поїздка, знайомство з новою компанією друзів.

23 листопада - важливе знайомство, переговори, угода. Близнюки досягнуть успіху в кар'єрі. Ви може піти на нову роботу або отримати підвищення. Представники знаку отримають те, чого вони давно хотіли. Якщо у ваших сімейних стосунках не все добре, то буде шанс мирно розійтися, розділити майно.

Вам також може бути цікаво:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти