Як переконатися, що яйця свіжі та ще 6 кухонних лайфхаків, які полегшать ваше життя

Лайфхаки для кухні / колаж Главред

Корисні поради знадобляться будь-якій господині.

Багато хто знає корисні прийоми, які полегшують і прискорюють процес готування і роботи на кухні, але багатьма лайфхаками господині не користуються.

Головред зібрав 7 корисних хитрощів, які стануть в нагоді на кухні кожної господині (ну або господареві).

Як переконатися, що яйця свіжі?

За допомогою нехитрих маніпуляцій можна визначити "вік" яєць. Для цього опустіть їх у воду:

Порізати відразу кілька томатів черрі або помідорів можна за допомогою двох кришок або тарілок

Для цього візьміть дві однакові по діаметру тарілки або пластмасові кришки. На одну частину викладіть томати, а другий накрийте зверху. Притримуючи верхню тарілку, проріжте ножем відразу все томати.

Як зберегти свіжість та м'якість печива

Як ми знаємо, через пару днів майже будь-яка випічка стає схожою на сухарики. Щоб печиво зберігало м'якість протягом декількох днів, зберігайте його в контейнері з часточкою яблука.

Обід "з димком" без миття посуду

Будь-яку каструлю і сковороду можна замінити шматком фольги і приготувати в ній їжу. Просто складіть всі інгредієнти в фольгу, ретельно загорніть і відправте в багаття. Ще однією принадою буде те, що після смачного обіду навіть не доведеться мити посуд.

Ідеальні шматочки пирога - ріжемо без ножа

Існує альтернативний спосіб акуратно розрізати торт або пиріг без ножа: візьміть зубну нитку і розділіть торт на частини.

Читати такожЯк правильно солити та перчити страви - прості лайфхаки від зіркового шеф-кухаря Цей спосіб працює не тільки для солодкої випічки на зразок тістечок, але і для м'яких сирів. Важливо! Беріть зубну нитку без смаків, щоб не зіпсувати улюблені ласощі.

Маслом кашу не зіпсуєш

Тут народна мудрість не бреше. Будь-яка страва набуває більш щільну консистенцію і багатий смак, якщо замість звичайного масла використовувати вершкове. Вершковим маслом також можна замінювати воду в рецептах з молоком.

Як рутинне миття посуду перетворити на задоволення?

Раніше ми писали про прості та дієві поради щодо чищення пральної машинки від бруду, цвілі і запаху.

Читайте також:

Автор: Сергій Кущ
Новини заразКонтакти