Місячний гороскоп на тиждень 8-14 листопада: плітки, інтриги або впливовий покровитель

Місячний гороскоп на тиждень / ua.depositphotos.com/

Кому зі знаків посміхнеться фінансова удача - розповість гороскоп Главреда.

У період зростаючого Місяця з 8 по 14 листопада багато знаків Зодіаку зможуть відчути емоційний підйом і приплив життєвої енергії. Це допоможе досягти успіхів в будь-яких сферах життя і залучити на свою сторону удачу. Спілкування з людьми і нові знайомства можуть наштовхнути на незвичайні ідеї. Здібності переконувати оточуючих також підвищуються - це ідеальний час для пошуку однодумців.

Про те, як розпоряджатися бюджетом, щоб не залишитися на мілині, читайте в нашому матеріалі: Фінансовий гороскоп на тиждень 8-14 листопада: ризик пограбування або успіх в грошових питаннях.

Місячний гороскоп на тиждень 8-14 листопада 2021: Овен

У цей період Овнам не рекомендується сидіти без діла. Щоб досягти поставлених цілей, необхідно закатати рукава і проявити максимальну активність. Розташування планет говорить про те, що на цьому тижні ви, доклавши всіх зусиль, зможете зробити прорив в будь-якій сфері. Можливо, ваша самокритичність завадить насолоджуватися результатами виконаної роботи, однак це дозволить вже наступного тижня зменшити темп.

Місячний гороскоп на тиждень 8-14 листопада 2021: Тілець

Тільцям на цьому тижні варто підготуватися до суперечливих подій. Вранці ви можете прокинутися в поганому настрої, проте до вечора ви будете сповнені сил і енергії. Не найкращий період для довгострокового планування. Ситуація буде змінюватися зі швидкістю світла. Удача може посміхнутися представникам знака, які зайняті в сфері фінансів.

Місячний гороскоп на тиждень 8-14 листопада 2021: Близнюки

Період зростаючого Місяця додасть Близнюкам сил і енергії. Однак в деяких випадках це може бути небезпечно. Ви відчуєте бажання впливати на думку і вчинки оточуючих. Це може викликати обурення і роздратування, вас можуть сприйняти неадекватно. Не порушуйте особисті межі людей, напористість і впертість можуть обернутися проти вас.

Місячний гороскоп на тиждень 8-14 листопада 2021: Рак

На цьому тижні Раки можуть виявитися втягнутими в інтриги і плітки. Така ситуація може спровокувати занепад сил і депресію. Вам може відкритися неприємна правда про когось з вашого близького оточення. Розчарування в людині знизить продуктивність роботи і може негативно вплинути на її результати. Щоб відновити життєві сили необхідно приділити увагу відпочинку на вихідних.

Читайте такожПовний місяць і місячне затемнення в листопаді 2021: яку небезпеку таїть в собі цей день

Місячний гороскоп на тиждень 8-14 листопада 2021: Лев

Зірки радять Левам цього тижня не поспішати стрімголов кидатися у вир подій, а зайняти спостережну позицію. Спокій і розміреність – запорука вашого успіху в період зростаючого Місяця. Отримуйте задоволення від приємних дрібниць і насолоджуйтеся кожною хвилиною буття. Добре розчистити простір навколо себе, так ви привернете в життя позитивну енергію змін. І вони не змусять себе чекати!

Місячний гороскоп на тиждень 8-14 листопада 2021: Діва

Дівам випадає шанс продемонструвати свої лідерські якості. Ви можете організовувати роботу інших. На цьому тижні зобов'язань додатися, а разом з тим підвищується ймовірність кар'єрного зростання. В кінці періоду можлива напруга у відносинах з близькими людьми, ви не завжди вірно розумієте їх. Можливо нагадають про себе раніше невиконані обіцянки.

Місячний гороскоп на тиждень 8-14 листопада 2021: Терези

Для Терезів цей тиждень пройде досить динамічно. Ймовірні відрядження і поїздки. У будь-якому випадку поїздити вам доведеться чимало. Успіху у своїй діяльності можуть досягти представники знака педагогічних професій. Гарний час, щоб задуматися про помилки минулого і винести з них цінний урок.

Місячний гороскоп на тиждень 8-14 листопада 2021: Скорпіон

На цьому тижні весь фокус уваги Скорпіонів буде зосереджений на особистих відносинах. На любовному фронті неспокійно, підвищується ймовірність конфліктів і розбіжностей зі своєю другою половинкою. Ваш емоційний фон буде нестабільним і будь-яка дрібниця може спровокувати бурхливу реакцію. Однак варто враховувати, що такі сварки можуть затягнутися на кілька днів.

Читайте такожНазвано 5 найнебезпечніших днів листопада, які можуть накликати неприємності, як захиститися

Місячний гороскоп на тиждень 8-14 листопада 2021: Стрілець

Стрільці - улюбленці планет на цьому тижні. Розташування небесних світил обіцяє представникам знака впливового покровителя. Кількість шанувальників помітно збільшиться і воно не дивно, адже ваші чарівність і привабливість на висоті. У цьому періоді важливо грамотно використовувати корисні зв'язки, це допоможе швидше досягти бажаного. Завдяки своїй винахідливості, ви зможете знайти вихід з самої скрутної ситуації.

Місячний гороскоп на тиждень 8-14 листопада 2021: Козеріг

Зростаючий Місяць - час дивовижних змін для Козерогів. Вони можуть торкнутися будь-якої сфери вашого життя. На цьому тижні ви відчуєте бажання самовираження. Це сприятливий період для змін стилю і зовнішності. Вони підуть вам на користь і залучать в життя нові знайомства. Оригінальні колірні рішення або нова зачіска – час руйнувати стереотипи і виділятися.

Місячний гороскоп на тиждень 8-14 листопада 2021: Водолій

Водолії в новому періоді можуть домогтися значних кар'єрних успіхів. Ви зможете обійти своїх суперників і конкурентів і заробити очки. Ваші працьовитість серйозний підхід до роботи відзначить керівництво. Ви досягнете успіху в тому, що робите, проте відносини з близькими вийдуть на другий план.

Місячний гороскоп на тиждень 8-14 листопада 2021: Риби

Тиждень сприятливий для вирішення давніх проблем, які ви відкладали в довгий ящик. Не варто відмовлятися від допомоги колег або близьких друзів, це допоможе зберегти баланс життєвих сил і уникнути емоційного вигорання. Сприятливо спілкування і нові знайомства. Вже до кінця періоду відкриваються можливості підвищення по службі і нових романтичних відносин.

Новини заразКонтакти