Названо 5 найнебезпечніших днів листопада, які можуть накликати неприємності, як захиститися

10 листопада 2021, 12:43
У які дні можна втратити найцінніше - розповість Главред.
Місячний календар на листопад 2021
Найнебезпечніші дні листопада 2021 за місячним календарем / ua.depositphotos.com/

Останній місяць осені може змусити нас похвилюватися. Однак ймовірності виникнення непрятностей можна уникнути, якщо в небезпечні дні стримати активність і зайняти спостережну позицію. Головне пам'ятати, що чорну смугу завжди змінює біла.

Про те, які знаки Зодіаку можуть зміцнити свій добробут на наступному тижні, читайте в нашому матеріалі: Фінансовий гороскоп на тиждень 8-14 листопада: ризик пограбування або успіх в грошових питаннях.

В які дні місячного календаря енергетика найбільш негативна і що потрібно робити, щоб уберегти себе від проблем і негараздів, говорить slovofraza.

відео дня

8 листопада - понеділок - зростаючий Місяць у Козерозі

Фаза зростаючого Місяця практично завжди є періодом тривог і хвилювань, в якому можуть відбуватися не найприємніші ситуації. Це активний період і він абсолютно не поєднується зі спокійною енергетикою стихії Землі. Будь-яка активність в цей день, як і фізична, так і інтелектуальна може привести до несподіваних наслідків. 8 листопада варто утриматися від конфліктів і з'ясування відносин і тим більше не провокувати їх.

10 листопада – середа – Меркурій з'єднується з Марсом

Таке поєднання планет може бути досить вибухонебезпечним. Не найпростіша доба, яка може піднести неприємні сюрпризи. Якість життя може погіршитися в будь-якій сфері життя. Тримати емоції під контролем буде складно, будь-яка дрібниця може вивести з рівноваги. У цей день не варто покладатися на волю щасливого випадку і не йти на ризик в грошових питаннях. Найкраще зовсім утриматися від витрат.

19 листопада – п'ятниця - затемнення в Тільці

Повний Місяць в сузір'ї Тільця буде супроводжуватися неповним затемненням. Астрологи запевняють, що це найменш небезпечне затемнення 2021 року, проте день несе в собі негативну енергетику. Шукати компроміси стане неможливо - оточуючі не готові йти на поступки. Утримайтеся від конфліктів, якщо ви сьогодні наживете ворогів, вони доставлять вам безліч проблем. Помилки, допущені в роботі, можуть виявитися фатальними. Проявіть граничну уважність і не поспішайте приймати рішення.

читайте такожМісячний календар на листопад 2021: знаки долі, небезпечні спокуси або випробування на міцність

29 листопада - понеділок - поєднання Меркурія з Сонцем

У цей день Меркурій увійде в положення Сонця і опиниться за ним. Таке розташування планет може вдарити по сфері почуттів і емоцій. Багато відчують невпевненість у власних силах і поява нових страхів. Можуть зіграти такі негативні сторони людського характеру як зарозумілість, марнославство і гордість. Не найкращий день, щоб проявити себе у творчості.

30 листопада - вівторок - убуваючий Місяць у Терезах

У цей день спокійний і врівноважений знак Терезів не проявить свої кращі якості. Можливий внутрішній конфлікт. Розібратися зі своїми бажаннями буде непросто. Спогади минулого можуть викликати напад меланхолії. Старі образи можуть вийти на поверхню. Варто провести день на самоті і не надто зациклюватися на негативних помислах.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти