"Березень буде "гарячим": астролог назвав термін завершення війни

Астролог назвав термін завершення війни/ 36 ОМБП імені контр-адмірала Михайла Бєлінського, ua.depositphotos.com

Звільнення Криму відбудеться швидше, а от питання окупованих територій Донбасу затягнеться на роки.

Найгарячіша фаза війни завершиться у травні 2023 року. Проте частину територій Україні вдасться звільнити раніше, а частина залишатиметься окупованою ще упродовж років.

Питання так званих "ДНР" та "ЛНР" може затягнутися на 4-6 років, а от Крим вдасться деокупувати набагато швидше. Такий прогноз зробив астролог, хіромант і фахівець системи архітектурного планування Васту-шастра Володимир Бадіян, повідомляє ТСН.ua.

"Війна має закінчитися в середині або наприкінці травня поточного року. Але мається на увазі найгарячіша її фаза. Питання стосовно так званих "ДНР" та "ЛНР" можуть стояти ще довго – до 4-6 років. Йдеться не про певні воєнні ескалації, а, швидше за все, про особливий статус. З Кримом питання вирішиться швидше – вже в цьому році", – прогнозує астролог.

Також він розповів, чого чекати у березні. За його словами, перший місяць весни цього року буде "гарячим", проте не "гарячішим", ніж був лютий.

"99%, що нового наступу не буде", – зазначає астролог.

Щодо небезпеки нових ракетних ударів з боку російських окупантів, то в цьому питанні буде "світло в кінці тунелю", каже Бадіян. Згідно з його прогнозом, будуть "прильоти", але вони не завдадуть сильної шкоди нашій енергетиці.

Нагадаємо, астролог Ольга Медвецька зазначає, що російські загарбники можуть здійснити масову атаку на територію України забороненою зброєю близько 15 березня (плюс-мінус п’ять днів). Зокрема, є загроза ураження хімічною зброєю.

Раніше астролог Влад Росс спрогнозував, що у березні 2023 року може статися контрнаступ ЗСУ, а на окупантів чекає провал. За його словами, це буде кардинально переломний місяць.

Що варто враховувати читачеві

Цей матеріал – ознайомлювального характеру, його не слід сприймати як вказівку до дії чи абсолютну істину. Астрологія, ворожіння, екстрасенсорика, тарологія, мольфарство, феншуй та нумерологія не є академічними науками, їх положення та твердження не можна перевірити чи довести науковими методами. Це ж стосується різних тестів, характеристики людини за іменем та подібного. Крім того, прогнози та гороскопи не завжди збуваються, а збіги можуть бути випадковими.

Читайте також:

Автор: Альона Вороніна
Новини заразКонтакти