Потужний наступ і обстріли: астролог склала гороскоп для України і назвала небезпечні дати в травні

Гороскоп для України / pixabay, Офіс президента

Гороскоп для України до кінця травня, і чого очікувати від війни.

Україну до кінця травеня очікує два найнебезпечніших дні. Саме 28 і 29 травня не виключені якісь травмуючі події в інформаційному полі - на поверхню можуть вийти погані новини.

Астролог Надія Борова в своєму прогнозі зазначила, що 23 травня Меркурій ретроградно повертається в Тілець, і знову з'єднується із зіркою Алголь, а це дуже недобре з'єднання, особливо в сфері домовленостей різного рівня.

"25 травня Марс переходить в знак своєї сили, що збільшить войовничість, а з'єднання з Юпітером розширює цю войовничість. Це може розширити географію або в наступі, або в обстрілі", - повідомила астролог, передає Realist.online.

За словами астролога, також збільшаться поставки зброї.

"Вже 28 травня Венера змінює знак - входить в Тілець, знак своєї сили. Захочеться стабільності, щоб все було як раніше, люди будуть фіксуватися на матеріальному аспекті більше звичайного. З'явитися бажання купити щось красиве для будинку, щось відремонтувати, зайнятися садом, клумбами, привести в порядок все навколо. "Заземлитися", відчути себе в звичному світі, зі звичними турботами", - додала астролог.

Найважчі дні, за прогнозом астролога - 28-29 травня. Не виключені якісь травмуючі події в інформаційному полі, можливо, вийдуть на поверхню не зовсім хороші новини.

Читати такожВійна в Україні буде довгою: астролог назвала дату припинення бойових дій

Коли закінчиться війна в Україні

Раніше астролог Англеліна Михайличенко попередила українців, що сонячне затемнення 30 квітня може сильно вплинути на розвиток війни в Україні. За її прогнозом, нову фазу війни можна очікувати вже з 29 квітня.

Відомий астролог і екстрасенс Макс Гордєєв назвав дати, коли йтимуть самі важкі бої і чого чекати Україні в майбутньому. Астролог зазначає, що українці повинні готуватися до літа. Тоді бойові дії будуть вщухати.

Читайте також:

Новини заразКонтакти