Молодик в липні 2022: що потрібно робити, щоб захистити дім від неприємностей

Молодик в липні 2022 / depositphotos.com/

Що потрібно зробити в молодик, щоб забезпечити удачу на місяць вперед.

У середині літа місяць почне свій новий цикл 28 липня о 20:55 за київським часом. Молодик пройде в сузір'ї Лева.

Оновлення Місяця в сузір'ї Лева – це період коли з'являється можливість позитивних змін. І основу для майбутніх змін закладає саме початок місячного циклу. Місяць в сузір'ї Лева може посилити духовність і задуматися про життєве призначення. Ви зможете правильно розставити пріоритети і визначитися зі своїми істинними бажаннями. Молодик у Леві може принести натхнення, заряд сил і оптимізму. У цей день жіноча і чоловіча енергії знаходяться в рівновазі, що дозволяє краще зрозуміти свою другу половинку і зміцнити зв'язок. Вільним представникам зодіакального кола можна вирушати на побачення і привносити в життя романтику і любов.

Які дні місячного циклу можуть таїти в собі серйозну небезпеку, а коли настає час втілювати найсміливіші бажання, читайте в матеріалі: Місячний календар на липень 2022: найкращі і найнебезпечніші дні місяця.

Молодик 28 липня 2022 – що можна робити

У день поновлення місячного циклу будь-які починання, пов'язані зі здоров'ям, підуть на користь. Сприятливий період для початку занять спортом або дієти. Позбавлення від шкідливих звичок і розвантажувальні дні допоможуть зміцнити захисні сили організму.

Читайте такожГороскоп на серпень 2022 для всіх знаків Зодіаку: Тільцям - знаки долі, Левам - переїзд, Стрільцям - підступи суперників

До початку нового місячного місяця сприятливо завершити всі справи і проекти. У день молодика варто зайнятися плануванням, виділяючи першочергові проекти і завдання. Можна і помріяти. Чим виразніше ви визуализируете свою мрію (аж до найдрібніших деталей), тим більше у неї шансів втілитися в реальність.

Сприятливий час для того, щоб помиритися з дорогими серцю людьми і налагодити відносини, забувши старі образи. Цей день добре провести з сім'єю, приділивши більше уваги дітям і своїй другій половинці.

Читайте такожМісячний календар на серпень 2022: дні великої удачі і небезпеки

Що не можна робити в молодик

Читайте також:

Автор: Олена Стронг
Новини заразКонтакти