Місячний календар на липень 2022: найкращі і найнебезпечніші дні місяця

29 червня 2022, 11:45
В які дні можна загадувати бажання, а коли варто побоюватися травматизму і бути уважними на дорозі.
Місячний календар Липень 2022
Місячний календар на липень 2022 / depositphotos.com/

Місячний календар на липень 2022 розповість, які дні відкривають вікно можливостей для реалізації своїх планів і цілей, а коли краще мінімізувати будь-яку діяльність, щоб не накликати на себе нещастя.

Про те, коли в середині літа записуватися в салон краси, читайте в матеріалі: Місячний календар стрижок на липень 2022: фартові дні для нової зачіски.

Фази Місяця в липні 2022

  • Зростаючий Місяць - з 1 по 12 липня і з 29 по 31 Липня.
  • Повня - 13 липня 2022 о 21:37.
  • Спадний Місяць - з 14 по 27 липня 2022.
  • Молодик - 28 липня 2022 о 20:55.

Сприятливі дні в липні 2022

У місячному календарі липня є дні в які енергетика небесного світила максимально позитивна. У ці дні можна втілювати в життя давні плани і масштабні проекти, відправлятися на побачення або загадувати бажання – вони можуть збутися.

відео дня

Сприятливі дні в липні 2022: 4, 5, 6, 7, 9, 10, 12, 14, 15, 16, 20, 21, 23, 24, 26, 27, 29, 31. Серед найбільш щасливих днів астрологи виділяють 4, 5, 21 і 27 липня.

4-5 липня 2022 - зростаючий Місяць в знаку Діва - у цей день ви зможете побачити перші результати вашої кропіткої роботи. Хороший день для вирішення фінансових питань, посилюється "чуйка" на гроші, ви можете передбачити, що принесе прибуток. Сприятливий день для довгострокового планування і постановки цілей. Збирайтесь на побачення, воно буде незабутнім. У цей день можна загадувати бажання і Всесвіт може почути ваші прохання.

21 липня 2022 – спадний Місяць в знаку Тілець - сузір'я Тільця символізує наполегливість, працьовитість, цілеспрямованість і стабільність. Саме люди з даними рисами можуть досягти великих успіхів в цей день. Інвестиції в цей день будуть вдалими і принесуть дохід. На убуваючий Місяць сприятливо доводити до кінця розпочате і аналізувати свої досягнення і помилки.

читайте такожМісячний посівний календар на липень 2022: кращі дні для городників і садівників

27 липня 2022 – спадний Місяць в знаку Рак - у цей день не варто поспішати встигнути все. Некваплива розважливість приведе вас до успіху. Варто проявити уважність і акуратність до деталей, в них може ховатися інформація, яка може змінити життя на краще.

Несприятливі дні в липні 2022

У дні, коли небесне світило "вередує", будь-яка необережна дія може залучити біди і нещастя. Негативна енергетика може злякати удачу.

Найнебезпечніші дні в липні 2022: 13 і 24.

13 липня 2022 -повня в знаку Козеріг - у цей день всі темні думки і бажання можуть виходити на поверхню. Важливо зберегти силу волі і не піддаватися швидкоплинним бажанням, в іншому випадку наслідки своїх необачних вчинків будуть переслідувати вас довгі місяці. Обставини можуть підштовхнути вас до помилки, яка може вплинути на подальше життя. Не варто давати в борг і позичати гроші, починати нове і уникати конфліктів. Прислухайтеся до голосу розуму.

читайте такожГороскоп на липень 2022 для всіх знаків зодіаку: Левам – великі гроші, Овнам – вагітність, Терезам - заздрість

24 липня 2022 – спадний Місяць в знаку Близнюки - у фінал місячного циклу один з найнебезпечніших днів місяця. Люди схильні до негативних думок, безпричинної тривоги і апатії. На поверхню виходять приховані темні бажання. Агресивна енергія дня збільшує ймовірність нещасних випадків, крадіжок і втрат. Вкрай невдалий день для нових починань, вони приречені на провал. Сьогодні краще мінімізувати активність, зайнявши позицію спостерігача. У цей день потрібно проявити неабияку силу волі, щоб не піддатися небезпечним спокусам. Уникайте спілкування з малознайомими людьми і будьте уважні на дорозі. Будь-які поїздки краще перенести на більш сприятливий день.

Читайте також:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти