Повня у жовтні 2022: Влад Росс розповів, чого чекати всім знакам зодіаку

Коли повня у жовтні 2022 і чого від неї чекати, розповів Влад Росс / Фото УНІАН , pixabay.com, ua.depositphotos.com

Коли Місяць почне спадати, завершиться певний етап життя. В цю повню добре подумати про те, наскільки швидко ви рухалися до мети, свідчить гороскоп.

Астролог Влад Росс склав гороскоп на жовтень 2022 і розповів, які події можуть відбутися в повню 9 жовтня.

У жовтні місяць досягне піку своєї активності 9 жовтня о 23:55 за київським часом. Повний Місяць буде в Овні.

"З'явиться можливість знайти баланс між особистими потребами і бажаннями партнерів. Місяць в Овні часто означає імпульсивність, різкість, зайву активність. Однак аспекти в точці повного Місяця виключно позитивні. А великий трин, в який потрапляє Сонце, натякає на те, що енергія цієї повні не буде напруженою. У період повного Місяця можна буде побачити кульмінацію своїх дій та рішень», - розповів Росс в інтерв'ю Главреду.

За словами фахівця, у другій половині місяця настає гарний час для того, щоб підбити підсумки того, чого вдавалося досягти.

"Коли Місяць почне спадати після 9 жовтня, буде завершуватися і певний етап у вашому житті. У цю повню добре буде подумати про те, наскільки швидко ви рухалися до своїх життєвих цілей, чи треба вам уповільнити темп або додати швидкість», - сказав Росс.

Фахівець каже, що в жовтні можна діяти імпульсивно. Місяць в Овні завжди перемикає швидку активність в можливість що-небудь швидко і з наскоку вирішити.

"Якщо ви давно тримали в голові якусь важливу ідею, то після 9 жовтня може з'явитися велика рішучість її реалізувати», - зазначив астролог.

Крім того, як свідчить гороскоп, Сонце в Терезах буде підказувати, що потрібно працювати над своїми партнерськими стосунками.

"Після 9 жовтня можна вирішувати ті питання, які вас давно хвилювали. У цьому місяці з'явиться необхідність ухвалити якесь важливе рішення, наприклад, запропонувати руку і серце або ділове партнерство», - резюмував Влад Росс.

Як повідомляв Главред, Влад Росс також оцінив ризик застосування країною-агресором РФ ядерної або термоядерної зброї у жовтні 2022.

Раніше астролог заявляв, що війна з Росією не затягнеться на роки, і вже з серпня Україна почне здобувати перемоги. Більше того, капітуляція Росії не за горами.

Що варто враховувати читачеві

Цей матеріал - ознайомчого характеру, його не слід сприймати як вказівку до дії чи абсолютну істину. Астрологія, ворожіння, екстрасенсорика, тарологія, мольфарство, феншуй та нумерологія не є академічними науками, їхні положення та твердження не можна перевірити чи підтвердити науковими методами. Крім того, прогнози і гороскопи не завжди справджуються, а збіги можуть бути випадковими.

Вам також може бути цікаво:

Автор: Анна Ярославська
Новини заразКонтакти