Ядерний удар, воднева бомба і катастрофа для РФ на фронті: Росс назвав найнебезпечніші дні жовтня

3 жовтня 2022, 14:13
Період катастроф і небезпечних транзитів чекає на нас після 9 жовтня, коли Марс буде в квадраті до Нептуна, свідчить гороскоп на другий місяць осені.
Гороскоп від Влада Росса
Влад Росс назвав найнебезпечніші дні жовтня 2022 / Фото УНІАН, ua.depositphotos.com

Астролог Влад Росс склав гороскоп на жовтень 2022 і назвав найнебезпечніші дні місяця. Зокрема, він оцінив ризик застосування країною-агресоркою РФ ядерної або термоядерної зброї.

За його словами, період катастроф і небезпечних транзитів чекає на нас після 9 жовтня, коли Марс буде в квадраті до Нептуна.

"У цей час є небезпека застосування не лише атомної, а й водневої зброї. 12 жовтня – особливо. Всі напружені аспекти планет поблизу дня народження Путіна, 7 жовтня, тому 7-12 жовтня вкрай небезпечні. У будь-який з цих днів може щось статися. Поблизу 12 жовтня також варто побоюватися шахрайства, обманів", - розповів Влад Росс в інтерв'ю Главреду.

Атролог пояснив, що Нептун пов'язаний з водою, рідинами, нафтою, хімією та цунамі.

"Якщо Путін і спустить атомну бомбу в Чорне море, то поблизу 12 числа, тобто 10-14 жовтня", - вважає фахівець.

Водночас Марс пов'язаний з вогнем і вибухами, тому квадрат Марса до Нептуна небезпечний виникненням цунамі 7-15 жовтня.

"Також буде квадрат Сонця й Плутона поблизу 19 жовтня. Цей аспект пов'язаний з напругами і перевантаженнями. У цей час можлива найсерйозніша катастрофічна ситуація, знищення за день тисяч солдатів РФ, їхнє оточення і взяття в полон", - прогнозує Влад Росс.

"Будь-які експерименти і ризиковані дії поблизу 19 жовтня, тобто 17-21, будуть не найкращою ідеєю. Можуть бути масові вбивства і руйнування. Або Путін почне завдавати ударів по Україні, по важливих дамбах, зокрема, по Київському водосховищу", - додав фахівець.

Як повідомляв Главред, раніше астролог Влад Росс заявляв, що війна з Росією не затягнеться на роки, і вже з серпня Україна почне здобувати перемоги. Більше того, капітуляція Росії не за горами.

Також, за словами астролога, повернення Криму під контроль України чекати залишилося недовго. За прогнозом Росса, вже за рік-два на півострові, який в 2014 році анексувала РФ, знову ходитиме гривня.

Що варто враховувати читачеві

Цей матеріал - ознайомчого характеру, його не слід сприймати як вказівку до дії або абсолютну істину. Астрологія, ворожіння, екстрасенсорика, тарологія, мольфарство, феншуй та нумерологія не є академічними науками, їхнє положення і твердження не можна перевірити або підтвердити науковими методами. Крім того, прогнози і гороскопи не завжди збуваються, а збіги можуть бути випадковими.

Інші новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти