Керченський міст зруйнують, настане великий перелом: Росс назвав терміни звільнення Криму

6 вересня 2022, 10:22
Як тільки Україна почне завдавати ударів по Кримському мосту, станеться великий перелом у війні, прогнозує астролог Влад Росс.
Влад Росс, звільнення Криму
Звільнення Криму - це питання часу, впевнений Влад Росс / Фото УНІАН

Астролог Влад Росс заявив, що повернення Криму під контроль України чекати залишилося недовго. За прогнозом фахівця, вже за рік-два на півострові, який в 2014 році анексувала РФ, знову ходитиме гривня.

Як розповів астролог в коментарі Главреду, вибухи, що почалися 9 серпня в Криму на військових об'єктах, докорінно змінили хід російсько-української війни на користь України.

"Збувся мій прогноз про те, що в серединну точку між затемненнями, 6-9 серпня, складеться ситуація, яка якісно розгорне хід війни Росії та України", – зазначив Влад Росс.

За словами астролога, в серпні, особливо після "ударів" в Криму, війна увійшла в інше русло.

"Стало зрозуміло, що Україна нічого не боїться. Звільнення Криму - це питання часу. Після входження Марса в Близнюки ми почнемо бомбити не лише мости Херсона, а й Кримський міст. А Кримський міст - це голка Кощія Безсмертного. Його яйце - це Крим, а голка – міст. Як тільки Україна почне завдавати ударів по Кримському мосту, а вона зробить все, щоб по ньому стало неможливо пересуватися, як і по мостах Херсона, трапиться великий перелом", – запевнив Росс.

Астролог вважає, що Кримський міст може бути зруйнований вже зовсім скоро. За його словами, вересень для цього – хороший період.

"Марс, планета руйнування, йде по Близнюках, а Близнюки – символ мостів. Ось мости і почали валитися, зокрема, в Херсонській області. Ця ж історія буде і в Криму. Навіть якщо Кримський міст не буде повністю зруйнований, окремі його прольоти будуть знесені, і росіяни не зможуть ним користуватися", – уточнив фахівець.

Звільнення Криму

Анексований Росією ще вісім років тому Крим буде звільнений будь-яким шляхом, зокрема і військовим. Це розуміє і світова спільнота. Про це заявив радник керівника Офісу президента Михайло Подоляк.

30 серпня президент України Володимир Зеленський попросив жителів Криму не наближатися до військових об'єктів РФ на півострові. Він додав, що жителям варто передавати інформацію про ворогів нашим спецслужбам.

Директор Інституту трансформації суспільства, політолог, економіст Олег Соскін заявив, що звільнення Криму залежить від Херсона. За його словами, якщо до початку листопада правий берег Херсона буде звільнений, то українська армія вже не зупиниться.

Інші новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти