Ривок у кар'єрі, службовий роман і термінова операція: гороскоп на січень 2022 року для Левів

Ретроградний Меркурій може повернути Левам любов з минулого / Фото ua.depositphotos.com

Січень хороший для того, щоби зайнятися здоров'ям і відмовитися від шкідливих звичок. Можна сміливо вирушати в санаторій, свідчить гороскоп на місяць.

Астролог з Австралії Анжела Перл склала докладний гороскоп на січень 2022 року для Левів.

У перший місяць нового року Леви сфокусуються на темі кар'єри та здоров'я, розповіла астролог на своєму Youtube-каналі. Наприкінці місяця деякі Леви потраплять на операційний стіл.

2 січня - молодик у шостому домі роботи. Схоже, що Новий рік 2022 почнеться у Левів не з відпочинку - доведеться попрацювати. Ви можете вийти на нову роботу, зміниться начальник, з'явиться новий колега - ці процеси триватимуть впродовж усього місяця, свідчить гороскоп.

Ті Леви, які не працюють, будуть посилено займатися здоров'ям - переглядатимуть спосіб життя і своє харчування, пройдуть обстеження, здадуть аналізи, відправляться в санаторій.

"Це схоже на новорічну обіцянку собі, наприклад: "З нового року я не палю або не п'ю", - зазначила астролог.

Також Леви можуть почати займатися якимись справами, які тривалий час відкладали на безвік, каже гороскоп на місяць.

3 січня Меркурій входить в сьомий дом гороскопу - стане актуальною тема стосунків, шлюбу, любові, нових знайомств. Оскільки Венера ретроградна, то особиста зустріч або побачення відбудеться після 29 січня.

14 січня Меркурій зупиниться і буде ретроградним до 4 лютого, тому впродовж цих трьох тижнів якісь переговори затягнуться, зустріч буде відкладено.

"Ретроградний Меркурій може повернути кохання з минулого. І це гарний час, щоби зійтися знову, помиритися, відновити стосунки. Не виключено, що ви зустрінетеся, переоціните, але передумаєте знову сходитися», - сказала астролог.

17 січня - повня у дванадцятому домі гороскопу. Він символізує минуле. У цей повний Місяць добре закінчувати справи.

"Якщо ви плануєте переїжджати за кордон або відправляєтеся на роботу або навчання, або чекаєте відповіді з приводу роботи на вахті, на кораблях, в далеких країнах, то запрошення ви отримаєте під час повного Місяця 17 січня», - зазначила фахівець.

Астролог попередила, що січень хороший для того, щоби зайнятися здоров'ям і відмовитися від шкідливих звичок. Можна сміливо вирушати в санаторій або в лікарню на лікування.

18 січня Уран - планета несподіваних поворотів - опиниться у Левів у десятому домі кар'єри.

«Ви можете змінити не лише роботу, а й сферу діяльності, відправитися на навчання, різко змінити напрямок бізнесу або піти з роботи і почати свою справу», - свідчить гороскоп на січень 2022 для Левів.

19 січня північний кармічний місячний вузол Раху входить у сектор роботи, кар'єри і досягнень, тому найближчі півтора-два роки у Левів будуть дуже успішними в плані досягнення мети або статусу.

"Раху завжди дає шлях вгору. На Левів чекає підвищення статусу. При цьому представники знака будуть чимало часу приділяти сім'ї. Ви будуватимете бізнес, більше спілкуватиметеся з колегами, ніж з рідними. Можете навіть переїхати", - спрогнозувала Анжела Перл.

Читати такожГороскоп на січень 2022 року для Раків: проблеми з грошима, повернення колишнього і новий імідж

25 січня Марс входить в шостий дом роботи і здоров'я.

"Марс зробить вас активнішими. Ви можете зайнятися спортом, записатися в якийсь клуб. Можливо більше часу будете проводити на роботі. Якщо ви шукаєте роботу, то обов'язково її знайдете", - каже гороскоп на січень 2022 для Левів.

Не виключено, що 25 січня деяким Левам загрожує медична операція.

29 січня Венера розгортається в прямий рух в шостому домі.

"Венера принесе реабілітацію та хороше самопочуття. Прийдуть хороші гроші. Ще Венера може здивувати службовим романом або вечіркою на роботі», - резюмувала астролог.

Вам також може бути цікаво:

Автор: Анна Ярославська
Новини заразКонтакти