Смерть або крах планів: астролог розповіла, що несе Путіну Кривавий Місяць 16 травня 2022

Кривавий Місяць несе Путіну смерть - гороскоп 2022 / Фото УНІАН, pixaby

Російський егрегор постійно підживлює свого президента, і егрегор цей зараз сильно і негативно заряджений.

16 травня відбудеться єдине в 2022 році повне місячне затемнення. Місяць може мати криваво-червоне забарвлення, тому дане астрологічне явище й отримало назву Кривавий Місяць або Кривава повня. Цей день нестиме переважно негативні енергії. Астролог Ірина Звягіна розповіла, як затемнення 16 травня вплине на президента країни-агресора Володимира Путіна - прогноз невтішний для господаря Кремля.

"Минуле підбиває підсумки. Затемнення 16 травня «накриває» Великий хрест в гороскопі Путіна, і розрядка піде через його Плутон. Це смерть, або його фізична, або планів», - написала фахівець на своій сторінці у Facebook.

Звягіна додала, що російський егрегор постійно підживлює свого президента, і егрегор цей зараз сильно та негативно заряджений.

"Між двома травневими затемненнями смерть наздогнала Шушкевича і Кравчука. Троє підписали Біловезькі угоди (вірніше, шестеро, але три – глави держав, ще - Єльцин); тепер всі відійшли в інший світ», - нагадала астролог.

За словами астролога, що насправді несе нам петля Плутона та його участь в карті затемнення, ми побачимо впродовж нинішнього року.

"Завжди дивимося, як астрологічні явища накладаються на карти основних гравців. Найбільше грає карта Путіна. І це розрядка через його Плутон. З Чорнобилем дуже не хочеться аналогії. Будемо сподіватися, що в глибокій суті своїй це затемнення несе посил оновлення світу через жертву, яку він приносить», - резюмувала астролог.

Читати такожМісячне затемнення 16 травня 2022: Ракам - радість, Стрільцям - віщий сон, Рибам - переїзд назавжди

Як повідомляв Главред, відомий астролог і екстрасенс Макс Гордєєв також склав гороскоп для президента Росії Володимира Путіна. Зокрема, він розповів, яка доля чекає на господаря Кремля та чи покінчить він життя самогубством.

"Я вам скажу так: він і так вже при смерті, але навколо нього в'ються сильні цілителі, які підтримують його здоров'я на необхідному рівні", - зазначив екстрасенс.

Вам також може бути цікаво:

Автор: Анна Ярославська
Новини заразКонтакти