"Знову карта йде "аркан смерті": таролог попередив киян про загрозу нових атак ворогів

Таролог, вогонь / скріншот з відео / Ariel Ophelia / flickr.com

Екстрасенс і Таролог Роман Шептицький зробив тривожний прогноз для Києва, попередивши про серйозну загрозу нових атак Росії до кінця поточного тижня.

До кінця поточного тижня (до 15 січня) зберігається висока ймовірність ударів російських окупантів по Києву. Такий прогноз зробив відомий екстрасенс і таролог Роман Шептицький.

"Київ і Київська область – давайте, дивись ці напрямки. Так, по Києву наступний тиждень може стати дуже неспокійним – особливо перша половина. Знову карта йде "аркан смерті" - загроза для мирного населення. "Імператор" перевернутий. Будуть наші відбиватися − "королева жезлів" - але не все можна відбити і не все можна запобігти. По області загроза прильотів така, середня. Від 40 до 50 відсотків. Теж більша загроза по критичній інфрастуктурі. Але все одно ця загроза є", - каже фахівець.

Нагадаємо, раніше повідомлялося про те, що астролог Анна Федоренко розповіла, коли закінчиться війна в Україні 2022 і як будуть розвиватися події найближчим часом.

До того відомий астролог і екстрасенс Макс Гордєєв склав гороскоп для президента Росії Володимира Путіна. Зокрема, він розповів, яка доля чекає господаря Кремля і чи покінчить він життя самогубством.

Що варто враховувати читачеві

Цей матеріал - ознайомлювального характеру, його не слід сприймати як вказівку до дії чи абсолютну істину. Астрологія, ворожіння, екстрасенсорика, тарологія, мольфарство, феншуй та нумерологія не є академічними науками, їх положення та твердження не можна перевірити чи довести науковими методами. Це ж стосується різних тестів, характеристики людини за іменем та подібного. Крім того, прогнози та гороскопи не завжди збуваються, а збіги можуть бути випадковими.

Інші новини:

Автор: Дмитро Відоменко
Новини заразКонтакти