Таролог розповіла, коли можна чекати перелому у війні

5 січня 2023, 14:06
Таролог і екстрасенс Людмила Хомутовська відповіла, коли може закінчитися повномасштабна війна і чи є варіант її "заморожування".
Таро, прогноз
Таролог розповіла, коли можна чекати перелому у війні / Suzanne's stream / flickr.com

З першого місяця весни 2023 року, Березня, україно-російська війна просуватиметься до етапу "заморожування". Таку думку висловила відомий таролог і екстрасенс Людмила Хомутовська в інтерв'ю порталу УНІАН.

Як каже вона, і Кремль, і Київ зовнішні сили будуть намагатися переконати в необхідності переговорів – що називається, під тиском.

Хомутовська вважає, що російський диктатор Володимир Путін і український лідер Володимир Зеленський можуть провести особисту зустріч. Але її результат навряд чи буде однозначний.

"Думаю, що все стане зрозумілим у квітні 2023 року. В кінці цього місяця має щось статися, що кардинально змінить хід війни і взагалі політику країн, які в ній беруть участь. Поки що я не можу зрозуміти, що це таке, але карти постійно показують те саме. Загалом хочу сказати, що у війні переможе Україна. Але Росія точно щось після себе залишить", - підсумувала вона.

Нагадаємо, раніше повідомлялося про те, що астролог Анна Федоренко розповіла, коли закінчиться війна в Україні 2022 і як будуть розвиватися події найближчим часом.

До того відомий астролог і екстрасенс Макс Гордєєв склав гороскоп для президента Росії Володимира Путіна. Зокрема, він розповів, яка доля чекає господаря Кремля і чи покінчить він життя самогубством.

Інші новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти