"У Путіна страшний гнів, злість": таролог розповіла, чи чекати потужного ракетного удару ворогів

24 грудня 2022, 12:00
Росіяни налаштовані вкрай агресивно, але карти кажуть, що ЗСУ готові відбивати ворожі обстріли, каже таролог Олена Бюн.

Таро, ракета
Таролог розповіла, чи чекати потужного ракетного удару ворогів / скріншот з відео, https://ua.depositphotos.com

Раніше українські ЗМІ писали з посиланням на джерела у вітчизняній розвідці –країна-агресор, Росія, найближчими днями залучить до удару по удару по Україні всі наявні крилаті ракети з дальністю від 500 км і більше. Ймовірність такої атаки окупантів намагалася за допомогою карт таро з'ясувати відомий український таролог Олена Бюн.

"Дійсно це так. Зараз Кремль стягує всі залишки ракет і безпілотників, щоб в черговий раз влаштувати атаку. Вони там налаштовані вкрай агресивно, є велика небезпека. Карти кажуть, що ЗСУ теж готові відбивати ворожі обстріли. Поки Путін дуже боїться контрнаступу нашої армії, який давно готується і незабаром має розпочатися. І він незадоволений подіями, що відбуваються на фронті, біситься через поїздку Зеленського в США і що ми отримаємо допомогу. А ось Кремлю необхідну військову допомогу не надають. Він знаходиться в ізоляції. Також на Путіна тиснуть і вимагають відмовитися від цієї війни, визнати свою поразку, а Путін цього не хоче. Через ці невдачі у Путіна страшний гнів, злість. І ракетними атаками хоче показати свою значимість. Адже єдине, що він вміє - воювати з мирними людьми", − сказала вона.

Нагадаємо, раніше повідомлялося про те, що астролог Анна Федоренко розповіла, коли закінчиться війна в Україні 2022 і як будуть розвиватися події найближчим часом.

Відомий астролог і екстрасенс Макс Гордєєв склав гороскоп для президента Росії Володимира Путіна. Зокрема, він розповів, яка доля чекає на господаря Кремля і чи покінчить він життя самогубством.

Що варто враховувати читачеві

Цей матеріал - ознайомлювального характеру, його не слід сприймати як вказівку до дії чи абсолютну істину. Астрологія, ворожіння, екстрасенсорика, тарологія, мольфарство, феншуй та нумерологія не є академічними науками, їх положення та твердження не можна перевірити чи довести науковими методами. Це ж стосується різних тестів, характеристики людини за іменем та подібного. Крім того, прогнози та гороскопи не завжди збуваються, а збіги можуть бути випадковими.

Інші новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти