Астролог назвав можливі дати битви за Донбас і найкращий час для укладення миру

11 квітня 2022, 14:21
Висока інтенсивність наступальних бойових дії противника триватиме щонайменше до 24 квітня. Наступний дуже небезпечний період - кінець липня і серпень.
гороскоп, війна
Після 16 квітня відбудеться остаточний перелом на фронті, свідчить гороскоп війни / Фото ua.depositphotos.com, Reuters

Астролог Дмитро Уранус склав гороскоп для України 2022 і назвав ймовірні дати нового масштабного наступу російських окупантів на Донбасі.

"За моїми астрологічними розрахунками, найближчі критичні дні з високою ймовірністю початку інтенсивних бойових дій - це 11-12 квітня. Висока інтенсивність наступальних бойових дії противника триватиме щонайменше до 24 квітня", - написав фахівець на своїй сторінці в Facebook.

При цьому після повного Місяця 16 квітня і розпаду аспекту з'єднання Марса і Сатурна ймовірні події, які приведуть до остаточного перелому на фронті, свідчить гороскоп.

відео дня

"Марс перейде в Риби, і темп війни повинен змінитися", - сказав астролог.

читайте такожУ квітні відбудеться вирішальна битва, названо переломну дату у війні - гороскоп для УкраїниЗа його словами, після молодика 30 квітня, з 3 по 5 травня настає гарний час для переговорів і укладення угод.

"Наступний дуже небезпечний період для України в цьому році - кінець липня і серпень. Про це поки зарано говорити, треба дивитися, що буде відбуватися в Росії після квітня-травня місяця", - додав фахівець.

Як повідомляв Главред, раніше астролог Дмитро Уранус склав гороскоп для Росії та передрік, що вже в квітні в Москві почнуться якісь руйнівні політичні процеси, а їхній підсумок проявиться в серпні 2022 року.

Вам також може бути цікаво:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти